DOLAR 34,1512 0.15%
EURO 38,0921 -0.02%
ALTIN 2.881,150,23
BITCOIN 21723901.18197%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor! Art arda girişimler…
18 okunma

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor! Art arda girişimler…

Sofyan Amrabat ile büyük bir bomba patlatan Fenerbahçe, yarın gece Avrupa Ligi kadrosunu bildirmeden önce takviyelere devam etmek istiyor. Sarı-lacivertliler,...

ABONE OL
Eylül 2, 2024 07:34
Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor! Art arda girişimler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe transferde hareketli bir dönem geçiriyor ve kadrosuna yeni yıldızlar katmak için yoğun çaba sarf ediyor. Sarı-lacivertlilerin transfer listesinde önemli isimler yer alıyor.

**Sol Bekte Brown Önceliği**

Ferdi Kadıoğlu’nun ayrılığının ardından Mourinho, sol bek pozisyonuna mutlaka takviye istedi. Fenerbahçe yönetimi de bu bölgeye öncelik verdi ve Archie Brown’u transfer etmek için girişimlerde bulundu. 22 yaşındaki oyuncu ve menajeriyle görüşmeler tamamlandı ve el sıkışıldı. Ancak Gent ile yapılan transfer görüşmeleri henüz sonuçlanmadı.

Fenerbahçe, Brown için 8+2 milyon Euro teklif etti, ancak Gent 12 milyon Euro talep ediyor. Fenerbahçe, Gent’i ikna etmek için bonusu artırmayı düşünüyor. Brown’un satışı sonrasında Araujo transferini gerçekleştiren Gent’in tavrının merakla beklendiği belirtiliyor.

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor Art arda girişimler...

**Medina Baskısı**

Cristian Medina için Fenerbahçe ile Fiorentina yarışıyordu, ancak İtalya’da transfer döneminin kapanmasıyla birlikte Fenerbahçe tek rakip olarak kaldı. Medina, Boca yönetimine ayrılmak için baskı yapıyor. Fenerbahçe, 12 milyon dolarlık teklifini artırmak istemiyor, ancak Boca 15 milyon dolar ve transferden doğacak vergilerin karşılanmasını talep ediyor.

Fenerbahçe’nin Boca’ya son olarak “3 Eylül’den sonra masadan kalkıyoruz. Son kararınızı verin” şeklinde bir uyarı yaptığı iddia edildi. Medina ve menajerinin de ayrılmak istediklerini sürekli dile getirdikleri bildiriliyor.

**Veretout Alternatifi**

Fenerbahçe, Amrabat’ın ardından orta sahaya bir takviye daha yapmak istiyor ve Medina için yoğun çaba sarf ediyor. Ancak alternatif isimler de belirlendi. Bunlardan biri de menajerlerin önerdiği Jordan Veretout. Fransız ekibinin teknik direktörü Roberto De Zerbi, Veretout’u kadrosunda düşünmüyor. 31 yaşındaki oyuncu, kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi bulunuyor ve Jose Mourinho tarafından yakından tanınıyor.

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor Art arda girişimler...

Mourinho, Roma’da Veretout’a 50 resmi maçta forma şansı vermişti. Medina’ya göre maliyetinin daha düşük olması beklenen Veretout için Fenerbahçe yönetimi son anda bir girişimde bulunabilir.

Fenerbahçe transferde durmak bilmiyor Art arda girişimler...

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP