DOLAR 34,0881 -0.47%
EURO 37,6652 -0.07%
ALTIN 2.921,610,03
BITCOIN 21436931.11288%
İstanbul
22°

AÇIK

05:36

SABAHA KALAN SÜRE

Fenerbahçe Samet Akaydın ikilemi! Filip Kostic mutlu etti
7 okunma

Fenerbahçe Samet Akaydın ikilemi! Filip Kostic mutlu etti

Fenerbahçe’de Samet Akaydın açmazı sürüyor A Milli Takım Teknik Direktörü Montella’nın Avrupa Uluslar Kupası aday kadrosuna Samet Akaydın’ı çağırması...

ABONE OL
Ekim 6, 2024 07:34
Fenerbahçe Samet Akaydın ikilemi! Filip Kostic mutlu etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de Jose Mourinho tarafından kadro dışı bırakılan savunma oyuncusu Samet Akaydın’ın milli takıma çağrılması futbolseverler arasında şaşkınlık yarattı.

SAMET AKAYDIN’IN İKİLEMİ

Geçen sezonun başında Fenerbahçe’ye transfer olan Samet, ikinci yarıda forma şansı bulamayınca Yunanistan’ın Panatinaikos takımına kiralanmıştı. Panatinaikos’ta eski teknik direktörü Montella’nın yönetiminde EURO 2024’te forma giyen Samet, Türk Milli Takımı’nın Avrupa’da 8. sırada yer almasına katkıda bulunmuştu. Fenerbahçe’ye dönüşü ise hüsranla sonuçlanmıştı. Yeni teknik direktör Jose Mourinho tarafından göz ardı edilen Samet, Montella’nın Avrupa Uluslar Kupası kadrosuna davet edilmesiyle şaşkınlık yarattı. Sarı-Lacivertli takımda yaşanan sakatlıklar nedeniyle kadroya dahil olması beklenen tecrübeli savunmacı, milli takımda kendini yeniden kanıtlamak ve Fenerbahçe’ye bu motivasyonla dönmek istiyor.

Fenerbahçe Samet Akaydın ikilemi Filip Kostic mutlu etti

KOSTİC, MOURINHO’YU MUTLU ETTİ

Fenerbahçe’de Ferdi Kadıoğlu’nun yokluğunu kapatmak ve Oosterwolde’ye alternatif olmak için transfer edilen Kostic, uzun süre forma giyememişti. Ön libero pozisyonundaki eksikliği gidermek için Juventus’tan alınan Amrabat kısa sürede formayı kaptı. Bu iki oyuncunun takıma katkısına büyük önem veren teknik direktör Jose Mourinho, şimdi Sırp sol kanat oyuncusuna daha yakından bakıyor. Antalya maçının ikinci yarısında sahaya çıkan Kostic, sol kanata hareketlilik kazandırmıştı. Avrupa Ligi’nde ve Süper Lig’de başarı hedefleyen Portekizli teknik adam, bu gelişmelerden oldukça memnun.

Abdülkerim Bardakcı ile Samet Akaydın’ın keyifli sohbeti

Daha fazla video için

FENERBAHÇE’DEN MİLLİ TAKIM REKORU

Son dönemde milli takımlara gönderdiği oyuncuların sayısı nedeniyle Futbol Akademisi’nden öğrencilerle çalışmak zorunda kalan Fenerbahçe, bu alanda yeni bir rekor kırdı. Sarı-Lacivertli takımdan Türk Milli Takımı’na Mert Müldür, Samet Akaydın, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Ümit Milli Takımı’na Bertuğ Elmaz, U-19 Milli Takımı’na Yusuf Akçiçek seçildi. Ayrıca Livakovic (Hırvatistan), Djiku (Gana), Osayi Samuel (Nijerya), Amrabat ve En Nesyri (Fas), Szymanski (Polonya) ve Edin Dzeko (Bosna Hersek) ülke milli takımlarına katıldı. Bu 13 oyuncu 2 hafta boyunca takımdan ayrı kalacak ve 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Samsunspor ile oynanacak Süper Lig 9. hafta maçında yer alamayacak.

İSMAİL YÜKSEK’TEN ŞOK HABER

Fenerbahçe’de İsmail Yüksek sakatlandı. Kulüp tarafından yapılan açıklamada, UEFA Avrupa Ligi’nde Twente ile oynanan maçta omzundan darbe alan İsmail Yüksek’in Acıbadem Ataşehir Hastanesi’nde MR çektirdiği ve sol omuz bağlarında kısmi hasar tespit edildiği belirtildi. Tedavisine hemen başlandığı duyuruldu.

Fenerbahçe Samet Akaydın ikilemi Filip Kostic mutlu etti

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.