DOLAR 34,2906 0.16%
EURO 37,0922 -0.36%
ALTIN 3.028,620,57
BITCOIN 2293766-2.08817%
İstanbul
15°

AÇIK

19:35

YATSIYA KALAN SÜRE

Fenerbahçe-Manchester United maçının ardından Xavi bombası!
8 okunma

Fenerbahçe-Manchester United maçının ardından Xavi bombası!

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Manchester United'da sular durulmuyor. Kırmızı Şeytanlar'ın hocası Erik ten Hag'ın koltuğu...

ABONE OL
Ekim 26, 2024 07:33
Fenerbahçe-Manchester United maçının ardından Xavi bombası!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Manchester United’ın bu sezonki performansı, teknik direktör Erik ten Hag’ın geleceği hakkında şüpheler uyandırıyor. Özellikle UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile Kadıköy’de alınan 1-1’lik beraberlik, Hollandalı hocanın koltuğunun sallandığına işaret ediyor.

İngiliz basını, Xavi, Ruben Amorim, Edin Terzic ve Thomas Frank’in Manchester United’ın yeni teknik direktör adayları arasında yer aldığını bildiriyor. Bu gelişmeler, Ten Hag’ın Old Trafford’daki zamanının sona ermekte olduğuna işaret edebilir. The Mirror’a göre, Manchester United kulübü bu ayın başlarında Xavi ile iletişime geçti.

Fenerbahçe-Manchester United maçının ardından Xavi bombası

Ten Hag, 2022’den bu yana Manchester United’da iki kupa kazandı ancak bu yaz transferlere 200 milyon sterlin harcamasına rağmen takımın beklenen ilerlemeyi gösterememesi, geleceği hakkında endişeler yaratıyor. Kulübün yeni teknik direktör arayışına girdiği haberleri de ten Hag için olumlu değil. Yine de, Ten Hag geleceği konusunda umutlu olduğunu belirtiyor.

Fenerbahçe-Manchester United maçının ardından Ten Hag, sakatlıkların takımın performansını etkilediğini ve daha fazla oyuncuya ihtiyaç duyduklarını ifade etmişti. “Sakatlıklar hem seviyemizde hem de ligdeki konumumuzda geride bırakıyor. Çünkü mevcut oyuncularınız olmadığında en iyi takımı kuramazsınız. Daha fazla oyuncuya ihtiyacımız var ve bu noktada hep birlikte çalışmalıyız. Onlara sahip olduğumuzda oynaması gerçekten zor bir takım olduğumuzu ve gerçekten başarılı olabileceğimizi biliyoruz. Son birkaç aydır bunu gösterdik.” demişti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.