DOLAR 34,1126 0.27%
EURO 38,1044 0.11%
ALTIN 2.867,031,35
BITCOIN 21678551.91681%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:14

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe-Lille maçına en yüksek oranlar Misli'de!
8 okunma

Fenerbahçe-Lille maçına en yüksek oranlar Misli'de!

Fenerbahçe, Fransa'da 2-1 kaybettiği ilk maç sonrasında, Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanşında Lille ile Kadıköy'de kozlarını paylaşırken siz de bu...

ABONE OL
Ağustos 13, 2024 09:35
Fenerbahçe-Lille maçına en yüksek oranlar Misli'de!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, Süper Lig’in ilk maçında Adana Demirspor’u 1-0 mağlup ederek yeni sezona umutlu bir başlangıç yaptı. Şimdi ise gözler Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında Lille’e çevrilmiş durumda. Valenciennes’deki ilk maçta Fransız ekibi 2-1’lik skorla galip gelmişti ve sarı-lacivertlilerin tek golünü İrfan Can Kahveci kaydetmişti.

Rövanş öncesi Fenerbahçe’de Fred’in sakatlığı dışında eksik yok. Orta sahada Adana Demirspor maçında izlediğimiz İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski ve Dusan Tadic üçlüsünü mi göreceğiz, yoksa Rade Krunic veya Mert Hakan Yandaş da sahaya çıkacak mı? Maç saati yaklaşırken teknik direktör Jose Mourinho, sağ bekte Mert Müldür ile başlayacağını açıkladı. Savunmanın göbeğinde ise Çağlar Söyüncü yer alacak. Edin Dzeko ile Youssef En-Nesyri arasındaki “9 numara” mücadelesi ise hem maçın hem de turun kaderini belirleyecek.

Fransız ekibi Lille ise Ligue 1’in başlamamış olması nedeniyle hafta sonunu dinlenerek geçirdi. Samuel Umtiti’nin sakatlığı ve Nabil Bentaleb’in rahatsızlığı ise takımın eksikleri. İlk maçta galibiyet golünü atan Edon Zhegrova oyuna yedekten girmiş, Tiago Santos ise sağ kanat bek olarak görev yapmıştı. Thomas Meunier de sağ bek yerine sağ stoper pozisyonunda forma giymişti. Takımından ayrılma ihtimali bulunan Jonathan David, ilk 11’de yer alırken, Mohamed Bayo ise yedekten oyuna dahil olmuştu. Rövanş öncesi Fransız kaynaklar, kadroda ve oyuncu tercihlerinde büyük değişiklik beklenmediğini belirtiyor. Stoperde Meunier’e Alexsandro ve Bafode Diakite eşlik edecek, forvet arkasında ise Remy Cabella ile Hakon Amar Haraldsson forma giyecek. Orta sahanın ikilisi ise Benjamin Andre ve Angel Gomes olacak.

“Fenerbahçe – Lille” maçına Türkiye’nin en yüksek iddaa oranları Misli’de!

**ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!**

– Fenerbahçe, Kadıköy’de oynadığı son 15 Avrupa maçının 13’ünü kazandı! (1 Beraberlik, 1 Mağlubiyet)

– Lille’in Avrupa’da oynadığı son 15 maçının 14’ü “2-3 Gol” aralığında sonuçlandı.

– Maçın İspanyol hakemi Jose Maria Sanchez Martinez, geçen sezon 33 karşılaşmada görev almıştı. (183 Sarı Kart, 8 Kırmızı Kart, 5 Penaltı)

**MİSLİ ÜYELERİ NE OYNUYOR?**

Tek Maç, Canlı Bahis ve Şampiyon Oran seçenekleriyle Misli’nin iddaa bülteninde yer alan bu karşılaşmayı kuponlarına alan Misli üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih “Fenerbahçe kazanır” oldu! %38’lik kesim sarı-lacivertli ekibin Kadıköy’de (90 dakika içinde) galibiyete uzanacağını düşünüyor… %9’luk kesim ise “2.5 ÜST” tercihini kuponlarına eklemiş ve (90 dakika içinde) mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP