DOLAR 34,3054 0.31%
EURO 37,5445 -0.07%
ALTIN 2.925,561,27
BITCOIN 2144938-0.52795%
İstanbul
17°

PARÇALI BULUTLU

16:01

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta (FB – GS derbi)
11 okunma

Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta (FB – GS derbi)

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nin 6. haftasında Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi bugün derbide karşılaşacak. 2 formda ekibin...

ABONE OL
Ekim 13, 2024 07:35
Fenerbahçe – Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta (FB – GS derbi)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Petrol Ofisi ile Galatasaray Petrol Ofisi, Türk futbolunun iki dev ismi, kadın futbol müsabakasında bugün karşı karşıya geliyor. Bu heyecan verici karşılaşma, ligin 6. haftasında gerçekleşecek.

Her iki takım da sezona güçlü bir başlangıç yaptı. Fenerbahçe ligin zirvesinde yer alırken, Galatasaray kadın futbol tarihinde bir ilke imza atarak Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısını gösterdi.

İki takım da taraftarlarına derbi zaferini hediye etmek için sahaya çıkacak ve bu mücadelede galibiyet için savaşacaklar. Maçın sonucu şimdiden büyük bir merak konusu.

FENERBAHÇE – GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nin 6. haftasında Fenerbahçe, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. Bugün saat 14.00’te oynanacak bu heyecan verici karşılaşmayı, hem Sarı Lacivertliler hem de Sarı Kırmızılılar’ın YouTube kanalları canlı olarak yayınlayacak. Ayrıca maçın canlı anlatımı fanatik.com.tr’de olacak.

GALATASARAY’IN 2 MAÇ EKSİĞİ VAR

Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan ilk Türk takımı olma başarısını gösteren Sarı-Kırmızılılar, ligde altıncı haftaya iki maç eksik giriyor. Ligde namağlup bir şekilde ilerleyen Cim Bom, bu unvanını korumak için mücadele edecek.

LİDER FENERBAHÇE

Ligde oynadığı 5 maçı da kazanan Fenerbahçe Petrol Ofisi, liderlik koltuğunda oturuyor. Galatasaray Petrol Ofisi ise ligde çıktığı 3 maçtan da galibiyetle ayrıldı.

Fenerbahçe - Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda Kadın Futbol Süper Ligi 6. hafta (FB - GS derbi)

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.