DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2152534-0.43039%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

16:28

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş! İlk kez açıkladı…
22 okunma

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş! İlk kez açıkladı…

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, cumartesi günü İzmir'de oynanan ve 2-2 sona eren Göztepe-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili konuştu. Başkan Koç,...

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 11:33
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş! İlk kez açıkladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında Göztepe maçında yaşanan saldırıya ilişkin açıklamalarda bulundu. Faruk Ilgaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında konuşan Koç, Fenerbahçe’ye yönelik saldırıların artık bir norm haline geldiğini vurguladı.

‘BU ZULMÜ YAŞATMAYA DEVAM ETMEYİN’

Ali Koç, İzmir’deki olaylara değinerek, Fenerbahçe’nin hedef gösterildiğini ve saldırıların meşrulaştırılmaya çalışıldığını belirtti. “Fenerbahçe’ye bu zulmü yaşatmaya devam etmeyin” diyen Başkan Koç, şampiyonlukların çalınmasına, suçlu gösterilmeye ve yaşanan haksızlıklara alıştıklarını ifade etti. “Biz alıştık, sizlerin artık karar vermesi lazım” diyerek bu durumun ülkeye fayda sağlamadığını vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş İlk kez açıkladı...

‘FORMALARIMIZ YAKILDI’

Olayların maç öncesinde başladığını dile getiren Koç, taraftarlarının formalarının yakıldığı ve herhangi bir işlem yapılmadığını söyledi. “3 Temmuz sürecinde yaşananların aynısı bize yaşatıldı” diyen Ali Koç, olayın benzerliğini vurguladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sahaya bu yüzden inmiş İlk kez açıkladı...

‘BENİM ORAYA İNME SEBEBİM…’

Ali Koç, sahaya inme sebebini açıklayarak, taraftarlarının tepkilerine ve yaşanan olaylara müdahale etmek istediğini belirtti. “Taraftarımız kan ağlıyor, ‘Yönetim bize sahip çık’ diye bağırıyor” diyen Koç, devre arasında yaşanan olayları yatıştırmak ve taraftarları tribüne götürmek için sahaya indiğini ifade etti.

‘HİÇBİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANILACAKSA…’

Konunun doğru bir şekilde incelenmesini ve gerçeklerin ortaya çıkmasını isteyen Ali Koç, Trabzon’daki olaylardan sonra burada yaşananlara da göz yumulmasının büyük bir sıkıntı olduğunu söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP