DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040.24848%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Eylül ayında filme doymak isteyenlere!
9 okunma

Eylül ayında filme doymak isteyenlere!

D-Smart; ödüllü filmleri, efsane dizileri, sürükleyici belgeselleri ve renkli çocuk içerikleriyle izleyicilerine dopdolu bir Eylül ayı sunuyor. Tam 1361 farklı film, D-Smart sinema kanallarında her yaştan izleyiciyle buluşuyor.

ABONE OL
Eylül 9, 2024 07:43
Eylül ayında filme doymak isteyenlere!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eylül ayı, D-Smart’ın sinemaseverler için hazırladığı birbirinden çeşitli filmlerle dolu bir ay olacak. Sinema TV kanalında, Oscar adayı Kirsten Dunst’ın başrolünde yer aldığı politik gerilim filmi “Civil War” ve 40’tan fazla ödülle dolu bir film olan “Safe Place”, ilk kez televizyonda izleyiciyle buluşacak. Bu iki film, Eylül ayında ekrana gelecek onlarca filmden sadece birkaçı.

Haberin Devamı

Sinema Aksiyon kanalında heyecan dolu filmler yine ekranda olacak. Tom Cruise’lu “Mission: Impossible” serisi, Bruce Willis’li efsanevi “Die Hard” serisi, Denzel Washington’lu “The Equalizer” serisi ve korku klasiği “Insidious” serisi, tüm ay boyunca Sinema Aksiyon’da izleyiciyle buluşacak.

Sinema Komedi kanalında, usta oyuncu Ben Kingsley’in hayatının bir UFO tarafından değiştiği “Jules” adlı film, kadın kahramanların yer aldığı “Ghostbusters” ve sıra dışı bir Sherlock Holmes hikayesi olan “Holmes & Watson” gibi eğlenceli filmler izleyicileri bekliyor.

Sinema Aile kanalında ise iki film ilk kez televizyonda yayınlanacak. Akıllı köpek Lassie’nin yeni macerası “Lassie: A New Adventure” ve Tombul Mombul ekibinin süper güce karşı verdiği mücadeleyi anlatan animasyon filmi “Combat Wombat: Back 2 Back”, Eylül ayında D-Smart izleyicilerini ekran başına çekecek.

Haberin Devamı

VENEDİK FİLM FESTİVALİ’NE ÖZEL SEÇKİ

Sinema 1001, Eylül ayında Venedik Film Festivali’nden özel bir seçkiye yer verecek. “The Fisher King”, “The Return”, “Before the Rain” ve “The Distinguished Citizen” gibi kült filmler, tüm ay boyunca ekranda olacak.

MovieSmart Türk kanalında, yönetmen koltuğunda Leyla ile Mecnun’un Mecnun’u Ali Atay’ın oturduğu ve Uğur Yücel, Feyyaz Yiğit, Cengiz Bozkurt ve Binnur Kaya gibi isimlerin rol aldığı “Cinayet Süsü”, Türk sinemasının en sevilen komedi filmlerinden biri olan “Çakallarla Dans”, Türk sinemasına adını altın harflerle yazdıran Çağan Irmak imzalı “Nadide Hayat”, Murat Boz ve İrem Sak’ı buluşturan “Dönerse Senindir” ve Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in başrollerini paylaştığı “Aşk Sana Benzer” gibi beğenilen Türk filmleri izleyicilerle buluşacak.

DiziSmart Premium kanalında ise Eylül ayında yeni bir dizi başlıyor. “Rutherford Falls”, “Felekten Bir Gece” dizisindeki Stu rolüyle bilinen Ed Helmes’in başrolünü üstlendiği bir komedi dizisi ve bu ayın öne çıkan içeriği. Dizi, 9 Eylül tarihinden itibaren hafta içi her gün 21.00’da iki bölüm halinde yayınlanacak.

Haberin Devamı

FX kanalında “Lost”, “Bones” ve “Alaska Daily” gibi sevilen diziler yayınlanmaya devam edecek.

D-Smart çocuk kanallarında, ÇocukSmart’ta “Karayel Çiftliği” ve “Bitmeyen Pazartesi”, Moonbug’da “Cocomelon” ve “Supa Strikas”, Cartoon Network’te “Kral Şakir” ve “Minik Kahramanlar Üniversitesi”, Cartoonito’da “Grizzy ve Lemmingler” ile “Batwheels”, Disney Jr.’da ise “Süper Kediler” ve “Alice’in Harikalar Pastanesi” gibi sevilen çizgi içerikler çocukları eğlendirecek.

Eylül ayı belgesel tutkunları için de dolu dolu bir program sunuyor. National Geographic’te “Okyanus Kaşifleri” ve “Korsanlar: Efsanelerin Ötesinde”, National Geographic WILD’da “Ölümcül Safari” ve “Ulusal Parklar: Amerika”, Discovery kanalında “Unutulmuş Hazineler” gibi yeni belgeseller ekrana gelecek. ID kanalında “Thomas Randolph’un Altı Karısı”, Tarih TV’de ise “Tarih ve Tarif” ve “Uyarlık Anadolu’dan Doğdu” gibi keyifle izlenecek belgesel ve programlar yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP