DOLAR 34,1435 0.09%
EURO 38,2271 0.14%
ALTIN 2.913,89-0,01
BITCOIN 21806660.02697%
İstanbul
22°

AÇIK

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Evlenip Almanya’ya yerleşmişti! Asena Dere: İyi niyet göremiyorum
17 okunma

Evlenip Almanya’ya yerleşmişti! Asena Dere: İyi niyet göremiyorum

Evlenip Almanya'ya yerleşen Asena Dere ve eşi Hasan Dere, Nişantaşı City's'de görüntülendi. Asena Dere, Türkiye'de kalma planlarından ve müzik kariyerinden bahsetti.

ABONE OL
Eylül 4, 2024 10:27
Evlenip Almanya’ya yerleşmişti! Asena Dere: İyi niyet göremiyorum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asena Dere ve eşi Hasan Dere, evlendikten sonra Almanya’ya yerleşmişler. Çift, Nişantaşı City’s’de görüntülendi. Asena Dere, yakın zamanda çıkacak ikinci şarkısını ve sahneye dönüşünü duyurdu. Bu fırsatı değerlendirerek Hasan Dere’nin Türkiye’de daha fazla vakit geçirmesi için planlar yaptığını da söyledi. Almanya’da işlettikleri mekanlar için alışveriş yaptıklarını belirtti.

Hasan Dere ise Almanya’da yaşadığını, ancak sık sık Türkiye’ye geldiğini ifade etti. İstanbul’a olan sevgisini dile getirdi ve burada mutlu olduğunu belirtti. Ancak Asena Dere’nin Türkiye’den ayrılma isteği üzerine üzüntü duyduğunu söyledi. Dere, mekanları Almanya’da olduğu için temelli bir dönüşün söz konusu olmadığını belirtti.

 

“Daha fazla mekan olsaydı…” diyen Asena Dere, müzik sektörünü değerlendirdi. Sektörde başarılı isimler ve genç yetenekler olduğunu ifade etti. Dere, özellikle sanat müziği için daha fazla mekanın açılmasını istedi. Bu konuda hem Türkiye’de hem de Düsseldorf’ta yeni mekan açılabileceğini düşündüğünü belirtti.

Evlenip Almanyaya yerleşmişti Asena Dere: İyi niyet göremiyorum

Asena Dere, çocukluğunda Almanya’ya sık sık gittiğini, hatta babaannesinin Almanya’ya giden ilk Türk kadınlarından biri olduğunu belirtti. 12 yaşına kadar Almanya’ya gidip geldiğini, evlendikten sonra ise Almanya’da yaşamaya başladığını söyledi.

Asena Dere, Türkiye ve Almanya arasındaki fiyat farkını eleştirerek, bazı işletmelerin fiyatlarda aşırı artış uygulayarak fırsatçılık yaptığını belirtti. Bir örnek olarak, bir mekanda 260 TL’ye satılan kendi ürettiği şarabın aynı mekanda 3500 TL’ye satıldığını anlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP