DOLAR 34,0902 0.2%
EURO 38,1134 0.13%
ALTIN 2.845,910,60
BITCOIN 21731122.79067%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Everton'dan Dele Alli'ye ilginç sözleşme şartı! Böylesi görülmedi…
17 okunma

Everton'dan Dele Alli'ye ilginç sözleşme şartı! Böylesi görülmedi…

İngiltere Premier Lig'de 2024-25 sezonu bu akşam oynanacak Manchester United-Fulham maçıyla başlıyor. Tüm kulüpler yeni sezona hazırken Everton'da ise Dele...

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 11:34
Everton'dan Dele Alli'ye ilginç sözleşme şartı! Böylesi görülmedi…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Everton, Dele Alli’nin geleceği konusunda belirsiz bir durumda. The Guardian’a göre kulüp, 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna yeni bir sözleşme sunmadan önce, eski Beşiktaş yıldızı, Premier Lig’e hazır olup olmadığını kanıtlayacak birkaç maçta test edilecek.

18 AYDIR SAHADA DEĞİL

Alli, geçen sezon sonunda Everton ile olan sözleşmesi sona erdikten sonra serbest oyuncu konumunda. Kasık sakatlığı nedeniyle geçirdiği ameliyatın ardından iyileşme sürecine devam eden Alli, iki buçuk sezonda sadece bir maç oynadı ve Beşiktaş’taki kiralık döneminden sonra 18 aydır hiçbir maçta forma giymedi.

Evertondan Dele Alliye ilginç sözleşme şartı Böylesi görülmedi...

SEAN DYCHE’IN PLANI

Lisanssız bir oyuncu olan Alli, Everton’ın genç takımında dahi maçlara çıkamaz. Ancak Everton Menajeri Sean Dyche, Alli’nin maç kondisyonunu ölçmek için özel bir program hazırladığını doğruladı. Bu programın başarılı olması, Alli’nin Everton ile yeni bir sözleşme görüşmelerine başlamasını sağlayacak.

‘A TAKIMLA ANTRENMAN YAPMAK YETMEZ!’

Dyche, Alli’nin durumunu şöyle açıkladı: “Henüz hazır değil. Unutmayın ki uzun süredir gerçek bir maç oynamadı. Bu yüzden özel bir maç programı uyguluyoruz. A takımla antrenman yapmak yeterli değil, maçlara ihtiyacı var. Bu program üç veya dört hafta sürebilir. Sanki biraz uzatılmış bir sezon öncesi gibi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP