DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1071 0.11%
ALTIN 2.857,561,01
BITCOIN 21654942.41854%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Eskişehir’de Sürücü Kontrolden Çıkarak Lastikçiye Girdi
5 okunma

Eskişehir’de Sürücü Kontrolden Çıkarak Lastikçiye Girdi

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 17:03
Eskişehir’de Sürücü Kontrolden Çıkarak Lastikçiye Girdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir’de meydana gelen bir trafik kazasında, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç, önce bir otomobile, ardından bir cenaze aracına çarptıktan sonra bir lastikçi dükkanına girdi. Kazada lastikçi çalışanlarından bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Odunpazarı ilçesi Gündoğdu Mahallesi Muratcan Sokak’ta gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, Emek Mahallesi Arabacılar Bulvarı’ndan hızla gelen 06 DSR 865 plakalı araç, sürücüsü T.K.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kavşakta 26 NE 880 plakalı otomobile çarptı. Kontrolünü kaybeden araç daha sonra bir cenaze aracına ve refüje çarparak, Muratcan Sokak’ta bulunan bir lastikçi dükkanının vitrinini kırarak içeri girdi. Kazanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinde, dükkan çalışanlarından Semiha B.’nin hafif şekilde yaralandığı görüldü. Sürücü T.K., ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne, Semiha B. ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

“Sürücünün kriz geçirdiği, ağzından beyaz köpüklerin çıktığını söylüyorlar.”

Kazanın yaşandığı dükkanın sahibi Niyazi Erşahin, olayı şöyle anlattı: “Arabacılar Bulvarı’ndan gelen araç önce bir arabaya çarptı, ardından dükkanımıza doğru geldi. Sürücüde bir sorun olduğunu düşünüyorum. Hiç frene basmadan dükkanımıza daldı. Dükkanın içinde müşterilerimiz vardı. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Çalışanımız jantların devrilmesi sonucu bilgisayar ekranına çarptı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sürücünün kriz geçirdiği, ağzından köpükler çıktığını söylüyorlar. Olayı görmedim, ancak duyduklarıma göre, sürücü muhtemelen bir hastalık veya kalp krizi geçirmişti. Çünkü arabanın göbekte frene basmadan çarpıp dükkanımıza girmesinin mantıklı bir açıklaması yok. Kavşağa gelmeden bir araca çarpıyor, oradan kurtulup cenaze aracına ve refüje çarpıyor ve sonunda dükkanımıza geliyor.”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Eskişehir 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP