DOLAR 33,9994 -0.19%
EURO 38,0675 0.4%
ALTIN 2.830,010,98
BITCOIN 21616084.39551%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Eskişehir Valisi YKS başarılı öğrencileri ağırladı
16 okunma

Eskişehir Valisi YKS başarılı öğrencileri ağırladı

ABONE OL
Ağustos 16, 2024 11:38
Eskişehir Valisi YKS başarılı öğrencileri ağırladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Yükseköğrenim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 100’e giren 10 öğrenci ve ailelerini Valilik Yunus Emre Toplantı Salonu’nda ağırladı.

Vali Aksoy, öğrencilerin başarılarından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, onların Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek gençler olduğunu vurguladı. Öğrencilerin başarısının altında yatan en önemli etkenin velilerin desteği olduğunu söyleyen Aksoy, “Öğrenci, veli ve okul yönetiminin ortak çabasıyla bugün bu başarıyı kutluyoruz.” dedi.

Eğitimin kalitesini sürekli olarak yükseltmeyi hedeflediklerini ifade eden Vali Aksoy, “Bu anlamda, tüm kurum ve kuruluşlarımız birlikte çalışıyor. İlçelerimizdeki kaymakamlarımız, il ve ilçe milli eğitim müdürlerimiz, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz dahil herkese teşekkür ediyorum. Bu başarıda herkesin bir katkısı var. Gençlerimizi tebrik ediyor, onların başarılı bir üniversite hayatı geçirmelerini diliyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından öğrenciler kürsüye davet edildi ve kendilerini tanıtarak sınava dair düşüncelerini paylaştılar. Eşit Ağırlık Türkiye 499’uncusu ve Sözel Türkiye 95’incisi Melek Yücel, uluslararası ilişkiler bölümünde okumak istediğini ve gelecekte büyükelçi olarak ülkeye hizmet etmek istediğini dile getirdi. Yücel, başarısında emeği geçen ailesine, okul müdürüne, öğretmenlerine ve arkadaşlarına teşekkür etti.

Program, Vali Aksoy’un öğrencilere hediyeler vermesiyle son buldu.

Hüseyin Aksoy Türkiye Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP