DOLAR 34,0004 -0.19%
EURO 38,0601 0.39%
ALTIN 2.829,160,95
BITCOIN 21606284.82828%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Eski Eşinin Şikayetiyle Cezaevine Girecek Kadın, Çocuklarına Kim Bakacak?
11 okunma

Eski Eşinin Şikayetiyle Cezaevine Girecek Kadın, Çocuklarına Kim Bakacak?

ABONE OL
Eylül 6, 2024 07:56
Eski Eşinin Şikayetiyle Cezaevine Girecek Kadın, Çocuklarına Kim Bakacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ankara’da eski eşi Sinan Özçelik tarafından ağır şekilde yaralanan Sinem T., şimdi de kızlarını eski eşine göstermediği gerekçesiyle cezaevine girecek. Özçelik, çocuklarının gözü önünde Sinem T.’yi bıçaklamış ve mahkeme tarafından ‘Kasten öldürmeye teşebbüs’, ‘Hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçlarından yargılanmıştı. 9 ay sonra tahliye edilen Özçelik, Sinem T.’nin avukatı aracılığıyla yapılan itiraz üzerine yeniden tutuklanmıştı.

Sinem T., çocuklarının babası ile şiddetli geçimsizlik nedeniyle yaklaşık 2 yıl önce boşanmıştı. Boşanmadan sonra, Özçelik eski eşini çocuklarını kendisine göstermediği gerekçesiyle mahkemeye şikayet etmişti. Ankara 30’uncu Aile Mahkemesi, Sinem T.’ye 3 günlük disiplin hapsi cezası vermişti. Sinem T., çocuklarını Gebze’ye ailesinin yanına tatile götürdüğü sırada Özçelik’in kendisinden izin almadan şikayette bulunduğunu iddia ediyor.

Sinem T., eski eşinden izin alarak çocuklarını tatile götürdüğünü ve aile mahkemesine bunu kanıtlayan belgeler sunduğunu söylüyor. Ancak mahkeme, disiplin hapsi kararını usul ve yasaya uygun buldu. Sinem T., 6 Eylül’de cezaevine girecek ve çocuklarına kimin bakacağını bilmiyor. “Çocuklarımı ve kendimi Sinan Özçelik’ten korumaya çalışıyorum” diyen Sinem T., “Ben cezaevine girersem çocuklarım tek başına kalacak. Okullar da açılıyor, bu durumda çocuklarım ne olacak?” diye soruyor.

‘İTİRAZIMIZ DA REDDEDİLDİ, ŞAŞKINIZ’

Sinem T., karara itirazlarının da reddedildiğini ve bunun adalet olmadığını söylüyor. “Dışarıda insanlara zarar veren suçlular elini kolunu sallayarak gezerken ben sadece kendimi ve çocuklarımı cani bir adamdan korumaya çalıştığım için disiplin cezası alıyorum” diyen Sinem T., “Çocuklarımın yanında olmak istiyorum” diyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3-sayfa Ankara Güncel Şiddet Hukuk Tatil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP