DOLAR 34,1658 0.05%
EURO 37,9730 0.11%
ALTIN 2.884,41-0,02
BITCOIN 2161200-0.58539%
İstanbul
23°

AÇIK

05:22

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurumspor, MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti
16 okunma

Erzurumspor, MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti

ABONE OL
Ağustos 18, 2024 07:57
Erzurumspor, MKE Ankaragücü’nü 1-0 mağlup etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol 1. Lig’in ikinci haftasında Erzurumspor, sahasında MKE Ankaragücü’nü 1-0’lık skorla mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın teknik direktörü de karşılaşmayı değerlendirdi.

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ankaragücü’nün kendisinin eski takımı olduğunu ve bu nedenle maçın kendileri için ayrı bir anlam taşıdığını belirtti. Kutlu, maça iyi başladıklarını ancak Ankaragücü’nün ilk yirmi dakikada üstünlük kurduğunu söyledi. Oyuncularının ikinci yarıda gösterdiği disiplin ve özveriyle maçı kazandıklarını vurgulayan Kutlu, takımın uyumunun zamanla daha da artacağını ve yeni transferlerin de takıma önemli katkılar sağlayacağını belirtti. Kutlu ayrıca oyuncuların üçüncü sezonunda da aynı uyumu göstermeye devam ettiğini ve taraftar desteğinin de kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdi.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Cihat Arslan ise Erzurumspor’u tebrik ederek, Erzurum’da gördükleri misafirperverlikten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade etti. Maçın bekledikleri gibi geçtiğini söyleyen Arslan, Erzurumspor’un duran toplardan etkili olduğunu ve bu konuda daha dikkatli olmaları gerektiğini belirtti. Oyunun genel olarak dengesiz olduğunu, Ankaragücü’nün oyuna hakim olmasına rağmen üretken olmadığını dile getiren Arslan, sakat ve yeni katılacak oyuncuların olumsuz etkilerini dile getirdi. Arslan, maçın en kötü tarafının hakemin performansı olduğunu belirterek hakemin maçın akışını sürekli olarak durdurduğunu, adil kararlar vermeyi ihmal ettiğini ve diyalogdan uzak davrandığını vurguladı. Arslan, Erzurumspor’a başarılar dileyerek kendilerinin de bu maçtan ders çıkarıp yoluna devam edeceğini söyledi.

MKE Ankaragücü Ankaragücü Trendyol Erzurumspor Ankara Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP