DOLAR 34,1004 0.2%
EURO 38,0782 0%
ALTIN 2.834,030,18
BITCOIN 21378360.91421%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurum’da trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire ve ambulans sürücüsü son yolculuklarına uğurlandı
10 okunma

Erzurum’da trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire ve ambulans sürücüsü son yolculuklarına uğurlandı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 17:04
Erzurum’da trafik kazasında hayatını kaybeden hemşire ve ambulans sürücüsü son yolculuklarına uğurlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da Trafik Kazası: İki Sağlık Çalışanı Hayatını Kaybetti

Erzurum’un Oltu ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında iki sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenler, 39 yaşındaki hemşire Asiye Kaya ve 39 yaşındaki ambulans sürücüsü Fatih Karadeniz’di. Kaya, 3 çocuk annesi, Karadeniz ise 4 çocuk babasıydı.

Kaza, dün sabah saat 06.00 sıralarında Oltu ilçesi kırsalında meydana geldi. Oltu’dan Erzurum’a hasta götürdükten sonra geri dönen ambulans, 16 Z 2975 plakalı bir hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle ambulans sürücüsü Fatih Karadeniz, hemşire Asiye Kaya, hafif ticari aracın sürücüsü Feyzullah İyisoy ve eşi Nacihan İyisoy olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansın diğer hemşiresi Netice Altınok ise ağır yaralandı ve ambulans helikopterle Erzurum Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Altınok’un sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Asiye Kaya ve Fatih Karadeniz için bugün saat 14.00’de Oltu Devlet Hastanesi önünde tören düzenlendi. Törene Kaya ve Karadeniz’in aileleri, yakınları, mesai arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Kaya’nın eşi Mustafa Kaya ve Karadeniz’in eşi Yasemin Karadeniz, yakınlarının desteğiyle törene katılabildi. Törende Kaya ve Karadeniz için helallik istendi. Çocukları ise tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Törenden sonra Kaya ve Karadeniz’in cenazeleri Aslanpaşa Camisi’ne götürüldü. Cenaze namazlarının ardından Kaya’nın cenazesi Kaleboğazı Mahallesi’ne, Karadeniz’in cenazesi ise Oltu Cankurtaran Mezarlığı’na defnedildi. Aynı kazada hayatını kaybeden Feyzullah İyisoy ve Nacihan İyisoy’un cenazeleri ise Olur ilçesinde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fatih Karadeniz Karadeniz Erzurum trafik Olur Oltu Ölüm Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP