DOLAR 34,1289 0.05%
EURO 38,2448 0.19%
ALTIN 2.916,020,06
BITCOIN 21770210.39174%
İstanbul
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurum’da Sıfır Araç Aldı, Kapıları Kusurlu Çıktı
6 okunma

Erzurum’da Sıfır Araç Aldı, Kapıları Kusurlu Çıktı

ABONE OL
Eylül 25, 2024 09:38
Erzurum’da Sıfır Araç Aldı, Kapıları Kusurlu Çıktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’da yaşayan Muhammed Ülgür, bir kamu kurumunda güvenlik görevlisi olarak çalışmaktadır. Ülgür, geçtiğimiz günlerde Yakutiye ilçesindeki bir otomotiv bayisinden 1 milyon 180 bin TL ödeyerek sıfır bir hafif ticari araç satın aldı. Ancak, aracını teslim aldığında kapılarının dışarı doğru çıkık olduğunu fark etti.

Ülgür durumu bayi yetkililerine bildirdiğinde, görevli “Bir vida sıkılacak, serviste yaptıralım” diyerek aracı servise götürdü. Servis yoğunluğundan dolayı aracı hafta içi gelmesini söylediler. Ülgür aracı teslim alıp ayrıldı ancak 19 Eylül günü tekrar servise giderek, kapılarının sökülerek tamir edilebileceğini öğrendi. Bu durumda aracın orijinalliğini kaybedeceği için Ülgür, aracın değişmesini talep etti. Bayi yetkilileri bu talebi reddederek konunun Türkiye distribütörü ile görüşülmesi gerektiğini belirttiler.

Ülgür, Türkiye distribütörüyle görüştü ancak onlardan da aynı cevabı aldı. Her iki firma da aracın değiştirilmesini reddetti ve Ülgür’ün adli mercilere başvurabileceğini söyledi. Üzgün olan Ülgür, “Severek aldığım aracımı kullanamıyorum, nefret ettim. Talebimin yerine gelmesini istiyorum” dedi.

Ülgür’ün arabayı aldığı bayinin yetkilileri ise sorunun kendilerinin değil, Türkiye distribütörü olduğunu belirtti.

Haber – Kamera: Oktay POLAT / ERZURUM,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yerel Haberler Otomobil 3-sayfa Erzurum Güncel Hukuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.