DOLAR 34,0675 0.01%
EURO 38,1654 0.66%
ALTIN 2.830,681,01
BITCOIN 21135703.21381%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Erzurum’da Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi
9 okunma

Erzurum’da Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi

ABONE OL
Eylül 16, 2024 07:47
Erzurum’da Çocuklar İçin Eğlenceli Etkinlikler Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, bünyesindeki kuruluşlarda düzenli denetimlerini sürdürüyor. Bu denetimler sırasında, çocukların ruh hallerini ve gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Doğum günü kutlamaları, eğitici ve öğretici oyunlar ve sanatsal faaliyetler, çocukların keyifli vakit geçirmelerini sağlayan etkinliklerin başında geliyor.

İl Müdürü Hasan Aykut ve eşi İl Emniyet Müdür Yardımcısı Özgül Aykut, Çocuk Koordinasyon Merkezi’ndeki çocuk evlerinde düzenlenen etkinliklere katılarak, çocuklarla yakından ilgilendiler. Çocuklarla sohbet eden Aykut çifti, Eylül ayında doğum günü olan bir çocuğa sürpriz yaparak pastayı birlikte kestiler. Daha sonra da çocuklarla eğitici oyunlar oynadılar ve sanatsal kurslar hakkında bilgi aldılar.

İl Müdürü Aykut, denetim ve rehberlik çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Çocuklarımızın mutluluğunu görmek bizleri de mutlu ediyor. Devlet olarak, çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Her çocuk, geleceğimiz için bir umut ışığıdır. Bu hafta sonu çocuklarımızla vakit geçirdik, onlara sürprizler yaptık ve güzel anılar biriktirdik. Denetimlerimiz ve çocuklarımız için düzenlediğimiz etkinlikler devam edecek.” dedi.

Etkinliklere katılan çocuklar da yaşadıkları mutlulukları dile getirerek İl Müdürü Aykut’a teşekkür ettiler. – ERZURUM

Yerel Haberler Etkinlikler Doğum Günü erzurum Eğitim Yerel Yaşam Çocuk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP