DOLAR 33,9994 -0.19%
EURO 38,0675 0.4%
ALTIN 2.830,010,98
BITCOIN 21616084.39551%
İstanbul
21°

AZ BULUTLU

05:16

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurum’da Antrenör Eğitim Programları Tamamlandı
8 okunma

Erzurum’da Antrenör Eğitim Programları Tamamlandı

ABONE OL
Eylül 17, 2024 08:47
Erzurum’da Antrenör Eğitim Programları Tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü, Erzurum’da düzenlediği antrenör eğitim programlarının Eylül ayı faaliyetlerini tamamladı. A 27.2, UEFA B 47.2, UEFA B 48.2, UEFA B 49.2 ve UEFA B 50.2 programları ile Eylül ayı eğitimleri son buldu.

Yüz yüze eğitimlerin tamamlanmasının ardından, aday antrenörler kulüplerinde saha çalışmalarına devam ederek, eğitimde kazandıkları bilgileri pratiğe dökecek ve yeterlilik seviyelerini yükseltecekler. Antrenör eğitimcileri, her bir çalışma sonrası aday antrenörlerin hazırladığı sunumları birebir değerlendirerek, geri bildirimler sağlayacak ve gelişimlerine katkıda bulunacak. Bu süreç sonunda aday antrenörler, yeterlilik seviyelerini ve antrenörlük becerilerini geliştirerek eğitimlerini tamamlayacaklar.

Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, eğitimlerin tamamlanması üzerine yaptığı açıklamada, Ocak ayında başlayan programların ikinci etap yüz yüze eğitimlerinin sona erdiğini belirtti. Ayrıca UEFA C güncelleme ve UEFA Kaleci B eğitimlerinin devam ettiğini ve en kısa sürede yeni başvuruların alınarak antrenör eğitim programlarına devam edileceğini ifade etti.

Erzurum Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitimlerde, Murat Kaya, Ozan Yılmaz, Furkan Köseoğlu, Altan Aksoy, Aşkın Çift, Aydın Yılmaz, Seyit Cem Ünsal, Ömer Aysan Barış, Sercan Görgülü, Aykut Canik ve Ahmet Gün gibi deneyimli antrenör eğitimcileri görev aldı. – ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Futbol Federasyonu erzurum Futbol Eylül

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP