DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21522040.24848%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:18

SABAHA KALAN SÜRE

Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor
16 okunma

Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 09:50
Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında düzenlenen Erzurum Kültür Yolu Festivali, 3. gününde hareketli bir programla devam etti. Kentin çeşitli noktalarında konserler, sergiler, çocuk etkinlikleri, söyleşiler ve tiyatro gösterileriyle festival ruhu yaşatıldı.

Etkinlik ve Miting Alanı’nda düzenlenen konserde, sevilen şarkıcı Gökhan Tepe, müzikseverlerle buluştu. Konser boyunca, hayranları sanatçının unutulmaz şarkılarına eşlik etti.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde ise Türksoy Türk Dünyası Konseri, dans ve müzik dolu bir gece yaşattı. Erzurumlular, bu özel konsere büyük ilgi gösterdi.

Üç Kümbetler Millet Bahçesi’nde Tekkelam Musiki Topluluğu sahne alırken, festival kapsamında rehberli müze gezileri de gerçekleştirildi. Bu gezilerde, Erzurum’un tarihi ve kültürel zenginlikleri ziyaretçilere aktarıldı.

Erzurum Kalesi önündeki Aşıklar Sahnesi’nde ise Erol Şahiner, Orhan Üstündağ, Tahsin Duygulu, Sadrettin Polat ve Caner Karaman gibi isimler sahne aldı. Sanatçılar, müzikleriyle festivale renk kattılar.

Erzurum Devlet Tiyatrosu Tiyatro Salonu’nda ise İzmir Devlet Opera ve Balesi’nin “Tango Tango” operası, izleyicilerle buluştu. Operanın görkemli sahneleri, izleyenleri büyüledi.

Festival boyunca, kentteki müze ve medreselerde eserler sergilendi. Olimpiyat Parkı’nda düzenlenen etkinlikler ise çocukların doyasıya eğlenmesini sağladı.

Erzurum Kültür Yolu Festivali, 25 Ağustos’a kadar sürecek ve çeşitli etkinliklerle devam edecek.

erzurum Çocuk Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP