DOLAR 34,1564 0.17%
EURO 37,9349 -0.43%
ALTIN 2.873,91-0,03
BITCOIN 21688531.146%
İstanbul
21°

AÇIK

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor
20 okunma

Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 10:48
Erzurum Kültür Yolu Festivali Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Kültür Yolu Festivalleri kapsamında Erzurum’da düzenlenen festival, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından organize edilen bu renkli etkinlik, Erzurum’un kent merkezi ve ilçelerinde gerçekleştiriliyor.

Festivalde konserler, sergiler, çocuk oyunları, söyleşiler ve tiyatro gösterileri gibi farklı etkinlikler yer alıyor. Etkinlik ve Miting Alanı’nda düzenlenen konserde şarkıcı Buray, hayranlarıyla buluştu ve coşkulu bir gece yaşattı.

Oyuncu ve fenomen Ömer Başdoğan, İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen bir söyleşi programında izleyicilerle bir araya geldi. Programın moderatörlüğünü gazeteci Mehmet Akif Ersoy üstlendi.

Üç Kümbetler Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda Fatih Çıtlak, “Asitane Meşkleri” anlatımıyla Erzurumlulara unutulmaz bir deneyim yaşattı. İstanbul Meydan Meşkleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen bu etkinlik, Yüce Gümüş’ün sanat yönetmenliğinde gerçekleştirildi.

Kültür Yolu Festivali Aşıklar Sahnesi’nde İsrafil Daştan, Zakir Tekgül, Temel Turabi, Ertuğrul İmamoğlu ve Aşık Emircan gibi sanatçılar sahne aldı. İzmir Devlet Opera ve Balesi ise Erzurum Devlet Tiyatrosu Tiyatro Salonu’nda çocuk oyunu “Şekeronya” ile minik izleyicileri büyüledi.

Erzurum Kültür Yolu Festivali, 25 Ağustos’a kadar devam edecek.

erzurum Sanat Kültür Etkinlik Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP