DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154483-0.22424%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Ersun Yanal takımına güveniyor! 'Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig'e çıkacak'
15 okunma

Ersun Yanal takımına güveniyor! 'Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig'e çıkacak'

Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, Sakaryaspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Amed Sportif Faaliyetler...

ABONE OL
Ağustos 29, 2024 07:35
Ersun Yanal takımına güveniyor! 'Amed Sportif Faaliyetler Süper Lig'e çıkacak'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amed Sportif Faaliyetler, Trendyol 1. Lig’in 3. hafta erteleme maçında deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşma golsüz bir beraberlikle sona erdi. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Ersun Yanal, takımın gelişimindeki sorunları yakından takip ettiklerini belirtti. Yanal, “Takımımızın nereye gideceğini, hangi kadroyla mücadele edeceğimizi biliyoruz. Ancak futbolun gereği olarak, yeni kurulan kadronun uyum sağlaması için zamana ihtiyacımız var. Milli ara öncesinde kadroyu belirlemiş olacağız. Önümüzde 35 haftalık bir süreç var ve hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızın kadroya katkıları için minnettarım. Önümüzdeki dönemde, 5 yeni transferle Amed’in farklı bir kimliğe büründüğünü göreceğiz.” dedi.

Yanal, Diyarbakır’daki saha probleminin hatırlatılması üzerine, Türkiye’de artık saha sorunlarının tartışılmaması gerektiğini vurguladı. “Niye sahamızda oynayamıyoruz?” diye soran Yanal, “Bu sorunlar futbolun doğasında var. Kimseyi suçlamadan, sahaların artık tartışılmaması gerekiyor. İklim şartları uygun olmayan yerlere büyük stadyumlar yapılıyor. Bu stadyumlar yüksek maliyetlerle inşa ediliyor ve büyük paralar harcanıyor. Bu iyi bir şey ama aynı zamanda teknolojik sorunlar da yaşanıyor. Örneğin, soğutma sistemi olmaması gibi. Eğer soğutma sistemi olsaydı, bu saha sorunlarıyla karşılaşmazdık. Yönetim bu konuya el attı ve soğutma sistemi için çalışmalar başladı. Sanırım çalışmalar başlamıştır. Amed Sportif Faaliyetler’in tesisleriyle ilgili olarak da bir yapılanma var. Bunu da aktarmak isterim. Kamp döneminde otellerden dışarı çıkamadık. Yeni bir tesis inşa ediliyor ve gelip görmenizi tavsiye ederim. Büyük çabalarla yapılıyor. Diyarbakır’ın böyle bir tesise sahip olması, hepimizin takdirini kazanacaktır.” dedi.

Hedeflerinin Süper Lig’e yükselmek olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, “Amed Sportif Faaliyetler lige çıkacak. Bu amaçla planlamalar yapıldı. Çok yakında alacağımız sonuçlar, önümüzdeki sezon Süper Lig’de olmamızı sağlayacaktır.” diye sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP