DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21713472.59384%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Erkan Sözeri: Şanlıurfaspor camiasının, taraftarının beklediği futbol bu!
18 okunma

Erkan Sözeri: Şanlıurfaspor camiasının, taraftarının beklediği futbol bu!

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Ümraniyespor maçının ardından yaptığı açıklamada, Taşlar yerine oturdukça daha iyi performanslar olacağını...

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:35
Erkan Sözeri: Şanlıurfaspor camiasının, taraftarının beklediği futbol bu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfaspor, Trendyol 1. Lig’in 2. haftasında evinde Ümraniyespor’u 3-1’lik skorla mağlup etti. Maçın ardından basın mensuplarıyla bir araya gelen Teknik Direktör Erkan Sözeri, performanslarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sözeri, “Bu maçta güzel bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Özellikle ilk yarıda harika bir oyun sergiledik. İlk maçımız evimizde ve taraftarımızın desteğiyle oynandı. Onlara teşekkür ediyorum, bize inandılar ve güven verdiler. Zaman zaman savunmaya çekildiğimiz eleştirileri de duyduk. Sezona geç başladık ve tam anlamıyla hazır değiliz. Fiziksel olarak yoğun bir çalışma programı uyguladık ama yine de eksiklerimiz var. Zamanla daha iyiye gideceğimizden eminim. Hem fiziksel olarak hem de oyun anlamında daha iyi performanslar sergileyeceğiz.” dedi.

Sözeri, Ümraniyespor’un geçen haftaki maçını izlediğini ve taktiklerini analiz ettiğini belirtti. “Ümraniyespor üçlü savunmayla oynuyordu, top rakibe geçince de beşliye dönüyorlardı. Çok disiplinli bir takımdılar. Biz de buna karşı önlemlerimizi aldık. Hafta boyunca üçlü savunmaya karşı nasıl oynanacağını detaylı bir şekilde oyuncularımıza anlattık. Onlar da çok dikkatle dinlediler ve sahada uyguladılar. İlk yarıda neredeyse hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda da oyun geçişlerimiz başarılıydı. Şanlıurfaspor taraftarının beklediği futbol bu bence. Ama 90 dakika boyunca bunu sürdürebilmek için zamana ihtiyacımız var. İkinci yarıda biraz daha defansif oynadık, çünkü hızlı oyuncuları vardı ve arkada boşluk bırakmak istemiyorduk. Dolayısıyla stratejik olarak da başarılı bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Oyuncularımla gurur duyuyorum, onları tebrik ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP