DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453.03409%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Ergin Ataman’dan pankart açıklaması! ’Bunu yapan insanlar…’
6 okunma

Ergin Ataman’dan pankart açıklaması! ’Bunu yapan insanlar…’

Panathinaikos ile Maccabi arasında oynanan hazırlık maçında tribünlerde açılan skandal pankart gündeme oturdu. Ergin Ataman bu çirkin provokasyonun ardından açıklamalarda bulundu. İşte o sözler...

ABONE OL
Eylül 17, 2024 08:56
Ergin Ataman’dan pankart açıklaması! ’Bunu yapan insanlar…’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ergin Ataman'dan pankart açıklaması! "Bunu yapan insanlar..."

Ergin Ataman’ın koçluğunu üstlendiği Panathinaikos ile Maccabi arasındaki hazırlık maçında, Kıbrıs Rum Kesimi’nde oynanan karşılaşmada taraftarlardan çirkin bir provokasyon yaşandı. Tribünlerde Kuzey Kıbrıs’a atıfta bulunarak “Yıllardır süregelen hukuksuz işgali kimse unutmuyor” yazılı bir pankart açıldı.

Bu olaya Ergin Ataman sert bir tepki gösterdi ve son açıklamasında yaşananları ele aldı.

Ergin Ataman’ın Açıklaması:

Panathinaikos’un geçen sezonki “efsanevi” başarısının başantrenörü olarak, takımımızın burada oynayacağı turnuvayı dostluk ve barışa katkı sağlayacağına inanarak destekledim ve güzel duygularla geldim.

Havaalanında sıcak karşılanmam ve otelimizde gerçekleştirdiğimiz imza gününde yüzlerce basketbolseverle buluşmam, beni mutlu etti. Dostluk ve barış atmosferi umut vericiydi.

Ancak dün, spor ve dostluğun hakim olması gereken salonda, misafirperverliğe yakışmayan siyasi bir pankart açıldı. Bu duruma tepkimi en sert şekilde gösterdim.

Spor salonları siyasetin değil, dostluğun ve barışın yeri olmalıdır. Bu pankartı açanların, bize gösterilen sevgiyi ve gerçek basketbolseverlerin duygularını etkileyemeyeceğini biliyorum. Bizim onlarla aramızda özel bir sevgi var.

Yaşananlara rağmen, buradaki gerçek basketbolseverlere olan sevgim değişmeyecek. Bizi bir araya getiren en güçlü şey basketbol sevgimizdir.

İnanıyorum ki kazanan hep spor ve dostluk olacaktır…

Ergin Ataman

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.