DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2149443-0.93982%
İstanbul
21°

HAFİF YAĞMUR

13:02

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Erciyes Üniversitesi’ne Engelsiz Üniversite Ödülleri
6 okunma

Erciyes Üniversitesi’ne Engelsiz Üniversite Ödülleri

ABONE OL
Ağustos 9, 2024 10:38
Erciyes Üniversitesi’ne Engelsiz Üniversite Ödülleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes Üniversitesi (ERÜ), Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından düzenlenen “Engelsiz Üniversite Ödülleri”nde önemli başarılara imza attı. Merkez yerleşkesi, 6 fakülte binası ve Araştırma Dekanlığı Ar-Ge Park binası erişilebilirlik alanında gösterdiği üstün performans ile “Turuncu Bayrak” ödülüne layık görüldü. İletişim Fakültesi ise “2024 Yılı Eğitimde Erişilebilirlik Ödülü” kapsamında “Yeşil Bayrak” ödülüne layık görülürken, Sosyo-Kültürel Faaliyetlerde Erişilebilirlik alanında “Mavi Bayrak” adaylığı kazandı.

ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Senato Salonu’nda düzenlenen ödül töreninde, Spor Bilimleri Fakültesi, Turizm Fakültesi, İletişim Fakültesi, Veteriner Fakültesi, Eczacılık Fakültesi, Ziraat Fakültesi ve Araştırma Dekanlığı Ar-Ge Park binasının temsilcilerine “Turuncu Bayrak” ödüllerini, İletişim Fakültesi temsilcilerine ise “Yeşil Bayrak” ve “Mavi Bayrak” adaylığı ödüllerini takdim etti.

Altun, törende yaptığı konuşmada, ERÜ olarak YÖK’ün düzenlediği bu prestijli ödül programında önemli başarılara imza attıklarını belirterek, ödüle layık görülen fakültelerin akademik ve idari personeline gösterdikleri özveriden dolayı teşekkür etti. Ödül töreninde, YÖK tarafından gönderilen bayrak ve belgeler de Altun tarafından fakülte dekanlarına teslim edildi.

Erciyes Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP