DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2133250-1.1622%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Erbaa’da Zafer Bayramı Coşkusu
9 okunma

Erbaa’da Zafer Bayramı Coşkusu

ABONE OL
Ağustos 30, 2024 08:48
Erbaa’da Zafer Bayramı Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erbaa ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yılı coşkulu kutlamalarla başladı. Erbaa Belediyesi’nin düzenlediği Zara konseri, Zafer Bayramı’nın heyecanını yansıtan bir atmosfer yarattı. Konserde, Zara’ya şehrin ünlü Erbaa Narince Bağ Yaprağı ile hazırlanmış geleneksel zeytinyağlı sarma ikram edildi.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıldönümü kutlamaları, Erbaa Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen Zara konseri ile büyük bir coşkuyla başladı. Çok sayıda vatandaş, Zara’nın sevilen şarkılarını dinleyerek keyifli saatler geçirdi. Meydanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayraklarıyla Zafer Bayramı coşkusuna ortak oldu. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, ünlü sanatçı Zara’ya Erbaaspor forması ve Erbaa’nın coğrafi işaretli ürünü olan Erbaa Narince Bağ Yaprağı ile yapılan zeytinyağlı sarma ikramında bulundu. Zara, sahnede sarmayı tadarak “Biliyor musunuz yemeyi hiç sevmem. Gerçi bir fark var mı? Ekrandaki gibi gulyabani gibi değilim değil mi? Hafif balık etli olduğumu kabul ediyorum. Böyle çok mutluyum. Boşver can boğazdan gelir” diyerek esprili bir şekilde ikrama karşılık verdi.

‘TEŞEKKÜR EDİYORUZ’

Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl, “Bugün Büyük Taarruz’u kutlama, anma vesilesiyle bu konserlerde sizi görmüş olduk. Bizler bütün hemşehrilerim adına sizlere teşekkür ediyoruz. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Çok kıymetli hemşehrilerimi de saygıyla selamlıyorum. Bütün Erbaalılar adına teşekkür etmişken Erbaa’da yapraktan bahsettik, üzümden bahsettik bu çiçekler de yine Erbaa’da kesme çiçekçilik de meşhur biz Erbaa’nın çiçekleriyle sizi tekrardan karşılamış olalım” sözleriyle hemşehrilerine ve Zara’ya teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Erbaa Belediyesi Erbaa Müzik Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.