DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Elon Musk, OpenAI’ı insanlığa ihanetle suçladı ve dava açtı
14 okunma

Elon Musk, OpenAI’ı insanlığa ihanetle suçladı ve dava açtı

ABONE OL
Ağustos 7, 2024 12:57
Elon Musk, OpenAI’ı insanlığa ihanetle suçladı ve dava açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tesla ve SpaceX‘in sahibi Elon Musk, suni zeka firması OpenAI‘ın kurucuları Sam Altman ve Greg Brockman’a karşı dava açarak, firmanın insanlığa yarar sağlama misyonuna ihanet ettiğini iddia etti.

 

Gerekçesine oldukça şaşıracaksınız! UEFA, Glasgow Rangers-Dinamo Kiev maçının hakemlerini görevden aldıUlaştırma Bakanı Uraloğlu: Microsoft’a bağlı kesintiyle alakalı aksaklığın büyük bir kısmını atlattık60 yaşındaki şahıs, köpeğe saldırı ederken yakalandı! O esnada sorulan sual vakası gölgede bıraktı(ANKARA) – Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), ‘ Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ olarak adlandırılan yeni eğitim müfredatının yürürlüğünün durdurulması ve iptali istemiyle Danıştay’da dava açtıklarını duyurdu. ÇYDD, “Eğitim hakkının savunulması ve korunması için kararlılıkla savaşım edeceğiz. Çocuklarımızın ve ülkemizin geleceği için bu mücadelenin sonuna kadar takip edeni olacağız” açıklamasını yaptı.

 

Elon Musk, OpenAI kurucuları Sam Altman ve Greg Brockman’a karşı yeni bir dava açtı. Musk, kurucuları “insanlığa yarar sağlama misyonuna ihanet etmekle” ve “kar ardında koşmakla” suçluyor. Daha ilkin benzer bir dava açıp geri çeken Musk, OpenAI’ın Microsoft’un kontrolüne girdiğini iddia ediyor. OpenAI ise iddiaları reddederek, Musk’ın geçmişte firması denetim etmeye çalıştığını öne sürüyor. Bu dava, suni zeka etiği tartışmalarını tekrar alevlendiriyor.

 

Musk, dilekçede Altman ve öteki davalıların kendisini aldattığını, suni zeka mevzusundaki insani endişelerini suistimal ettiklerini öne sürüyor. Davayı “açgözlülüğe karşı fedakarlığın hikayesi” olarak nitelendiren Musk, OpenAI’ı kar ardında koşmakla itham ediyor.Son Dakika › Güncel › Elon Musk, OpenAI’ı insanlığa ihanetle suçladı ve dava açtı – Son DakikaCinsel organı yüzünden olimpiyatlardan elenen Fransız sporcu, binlerce dolarlık erişkin film teklifi aldıMicrosoft Store, Windows 11 için kapsamlı güncelleme ile performansını artırıyor

 

Yavuz Turgul Biyografisi

 

Microsoft çöktü mü? 30 Mayıs Microsoft Store niçin açılmıyor, problem mu var?Microsoft Store, Windows 11 için kapsamlı güncelleme ile performansını artırıyorOpenAI sözcüsü ise Associated Press’e yapmış olduğu açıklamada, Musk’ın daha ilkin geri çekilen ilk dava başvurusundaki e-postaların durumu açıkladığını belirtti.Tesla, SpaceX ve X şirketlerinin sahibi Elon Musk, suni zeka firması OpenAI’ın kurucuları Sam Altman ve Greg Brockman’a karşı yeni bir dava açtı. Kuzey Kaliforniya federal mahkemesine sunulan dava dilekçesinde Musk, kurucuları “insanlığa yarar sağlama misyonuna ihanet etmekle” suçluyor.

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP