DOLAR 34,0448 -0.06%
EURO 38,0189 0.26%
ALTIN 2.820,180,63
BITCOIN 21497905.74544%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

ELMİYAD Başkanlık Görevi Devredildi
10 okunma

ELMİYAD Başkanlık Görevi Devredildi

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 07:52
ELMİYAD Başkanlık Görevi Devredildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), dönem başkanlığı değişikliği gerçekleştirdi. Derneğin tüzüğüne göre, her dönem farklı bir üye başkanlık görevini üstleniyor. Bu kapsamda, mevcut başkan Erhan Bahçeci, görevini Fırat Öztürk’e devretti.

Devir teslim töreninde konuşan Erhan Bahçeci, ELMİYAD çatısı altında Elazığ’da faaliyet gösteren internet haber siteleri ve gazetecilerle birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti. Bahçeci, “Elazığ’da internet haber sitelerini bir araya getirmeyi hedefleyen derneğimiz, 3. yılını geride bıraktı. Bu süreçte üyelerimizle birlikte Elazığ’ın sorunlarına değindik, çözüm önerileri sunduk ve internet yayıncılığının önemini vurguladık. Şimdi, tüzüğümüz gereği başkanlık görevini Fırat Öztürk’e devrediyorum. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Fırat Öztürk ise, internet medyası alanında kentte başarılı çalışmalara imza atacağına dair umutlarını dile getirdi. “3 yıl önce, değerli arkadaşlarımızla birlikte internet medyasını tek çatı altında buluşturmak amacıyla ELMİYAD’ı kurduk. Derneğimiz kısa sürede etkinliğini hissettirdi ve şehrimizde önemli bir farkındalık yarattı. İnşallah daha da başarılı olacağız. Bu vesileyle Erhan Bahçeci’ye teşekkür ediyor, başkanlık görevini bana layık gören değerli üyelerimize ve yönetim kurulumuza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberler Yerel Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.