DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN
BITCOIN 2150600-0.46101%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

20:29

YATSIYA KALAN SÜRE

Elazığ Gençlik Merkezleri Eğitimlere Devam Ediyor
4 okunma

Elazığ Gençlik Merkezleri Eğitimlere Devam Ediyor

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 09:38
Elazığ Gençlik Merkezleri Eğitimlere Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Elazığ’da gençlik merkezleri faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Gençlerin eğitimlerini ve gelişimlerini desteklemek için yıl boyunca çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenleniyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 5 gençlik merkezi, ilçe ve beldelerdeki tesisleri aracılığıyla uzman kadrolarıyla gençlere yönelik geniş kapsamlı faaliyetler sunuyor. Bilim, sanat ve sporun bir arada olduğu bu merkezler, gençlerin yaz tatilini verimli geçirmesine ve yeni yetenekler kazanmasına olanak sağlıyor. Binlerce gencin eğitim aldığı merkezlerde, gençlerin hayata daha iyi hazırlanmaları için her türlü imkan sunuluyor.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, “Gençlik merkezlerimiz, yılın her döneminde enerjik bir şekilde faaliyet göstererek gençlerimizin eğitimlerine ve gelişimlerine katkı sağlıyor. Yaz tatilinde yoğun bir katılımla karşılaşıyoruz. Merkezlerimizde bilim, sanat ve spor bir arada sunuluyor. Gençlerimizin hem eğlenerek hem de öğrenerek yaz tatilini değerlendirmelerini sağlamak bizim için önemli. Bu başarının mimarı olan tüm personelimizi tebrik ediyorum.” dedi. – ELAZIĞ

Gençlik Spor Kültür Eğitim Spor Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP