DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21557190.26908%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer Görevini Devretti
16 okunma

Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer Görevini Devretti

ABONE OL
Eylül 2, 2024 07:48
Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer Görevini Devretti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi’nde önemli bir devir teslim gerçekleşti. 14 yıldır başkanlık görevini yürüten Mehmet Sezer, 30 Ağustos itibariyle istifa ettiğini duyurdu. Görevi, Şube Sekreteri Mustafa Sarıgeçili’ye devreden Sezer, yeni yönetimin şubeyi başarıya ulaştıracağına inandığını belirtti.

Ağustos ayı olağan toplantısında konuşan Sezer, birlikte çalıştıkları dönemde büyük zorluklara göğüs gererek önemli başarılara imza attıklarını vurguladı. “Birlik ve beraberlik içinde, ilkeli sendikacılığı her zaman ön planda tuttuk” diyen Sezer, şube yönetimine olan güvenini dile getirdi.

Yeni dönemde şube başkanlığına vekalet edecek olan Mustafa Sarıgeçili ise Mehmet Sezer’in liderliğinde elde edilen başarıları vurgulayarak, “Büyük bir onur ve sorumlulukla bu görevi devraldım. Mehmet Sezer şubemizi hep zirvede tuttu. Biz de onun mirasına sahip çıkıp Eğitim-Bir-Sen Adana Şubesi ailesini daha da ileriye taşıyacağız” dedi.

Toplantıda Mehmet Sezer ve Mustafa Gün’e, bugüne kadarki emekleri için plaket ve çiçek takdim edildi. Divan Kurulu Üyeleri ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bu değişimin şubeyi daha da güçlendireceğine inandıklarını ifade etti.

Mehmet Sezer adana Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP