DOLAR 34,1657 0.08%
EURO 38,2175 -0.21%
ALTIN 2.917,95-0,51
BITCOIN 22435790.45893%
İstanbul
23°

AÇIK

16:19

İKİNDİYE KALAN SÜRE

EduTalks Üniversite Buluşmaları Etkinliği 1 Ekim’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde!
37 okunma

EduTalks Üniversite Buluşmaları Etkinliği 1 Ekim’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde!

ABONE OL
Eylül 28, 2024 10:48
EduTalks Üniversite Buluşmaları Etkinliği 1 Ekim’de İstanbul Kültür Üniversitesi’nde!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Branding Türkiye ve 1Fikir1Marka iş birliğiyle hayata geçirilen “EduTalks” etkinlik serisinin ilk durağı, 1 Ekim 2024’te İstanbul Kültür Üniversitesi’nde olacak.

HEMEN KAYDOL

“Üniversite Buluşmaları” temalı EduTalks, bütünleşik pazarlama kavramını, 100’den fazla olgu, kavram ve konuyu ele alarak üniversite öğrencilerine ışık tutmayı hedefliyor. İstanbul Kültür Üniversitesi’nde düzenlenecek ilk etkinlikte, alanında uzman konuşmacılar konferans ve panellerle bilgi ve deneyimlerini paylaşacak. Ayrıca bir girişim sunumu ve networking fırsatı da sunulacak.

EduTalks Konuşmacıları

1 Ekim 2024’te düzenlenecek etkinlikte, bütünleşik pazarlama kavramını gençlere aktarmayı hedefleyen EduTalks’ın konuşmacıları şunlardır:

  • Mürsel Ferhat Sağlam (Branding Türkiye – Kurucusu)
  • Ercan Ulusoy (1Fikir1Marka – Kurucusu)
  • Muhammet Gider (Dvina Yazılım – Kurucusu)
  • Ahmet Gökhan Uluçay (BST Yazılım Ve İnovasyon – Yöneticisi & İKÜ Tasarım Fabrikası – Yöneticisi)

Etkinlikte ayrıca, yazılım ve robotik alanında faaliyet gösteren Aleaza Development Solutions’un genç ekibi, girişimcilik hikayelerini ve gelecek hedeflerini üniversite öğrencileriyle paylaşacak.

Kimler Katılmalı?

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Meslek Yüksekokulu, Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı önlisans, lisans ve lisansüstü öğrencilerinin yanı sıra; marka yönetimi, iletişim, pazarlama, girişimcilik, dijital markalaşma, kurumsal iletişim, içerik pazarlaması, marka iletişimi, yapay zeka, dijital pazarlama alanlarına ilgi duyan tüm üniversite öğrencileri ve girişimciler EduTalks’a katılabilir.

EduTalks Üniversite Buluşmaları Etkinliği 1 Ekim'de İstanbul Kültür Üniversitesi'nde!

Ekosistem Desteği

EduTalks’ın ilk etkinliğine İstanbul Kültür Üniversitesi ev sahipliği yapıyor. Branding Türkiye ve 1Fikir1Marka’nın düzenlediği etkinliğin stratejik partneri İstanbul Kültür Üniversitesi olurken, İKÜ Tasarım Fabrikası, İKÜ PUMA Uygulaması ve Aleaza Development Solutions etkinliği destekliyor. 1 Ekim’deki etkinliğin medya ve destek partnerleri arasında Haberler.com, TechInside, BiHaber.tr, Medya Takip Merkezi, SonDakika.com, StartupTeknoloji, Franchise Market Türkiye, TeknoTalk, Hani Kurumsaldık, Haber Galerisi, Medya Bilgi Rehberi, Goog Digital, Startup Gazetesi, İmesta Coffee ve Girişim Haber yer alıyor.

Bilgi ve Kayıt

Üniversite öğrencileri ve girişimciler için ücretsiz olan etkinliğe katılım için kayıt zorunludur. Kontenjan sınırlı olduğu için erken kayıt yapmanız önerilir.

Etkinlik detayları ve kayıt formu şu şekildedir:

Tarih ve Saat: 1 Ekim 2024 – 10:00 – 14:30

Mekan: İstanbul Kültür Üniversitesi – Bakırköy Yerleşkesi / Ataköy Binası

Salon: Önder Öztunalı Konferans Salonu

Adres: Ataköy 7-8-9-10, E5 Karayolu Üzeri Ataköy Yerleşkesi, 34158 Bakırköy – Yenibosna

Ulaşım: Metrobüs ve M1 Yenikapı-Atatürk Havalimanı Metrosu Yenibosna durağında inerek İstanbul Kültür Üniversitesi Bakırköy Yerleşkesi Ataköy Yerleşkesi’ne ulaşabilirsiniz.

Ücret: Etkinlik ücretsizdir.

Kayıt zorunludur.

Kontenjan sınırlıdır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.