DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Edirne’de yeni eğitim dönemi öncesi kırtasiyeler denetlendi
18 okunma

Edirne’de yeni eğitim dönemi öncesi kırtasiyeler denetlendi

ABONE OL
Ağustos 21, 2024 11:38
Edirne’de yeni eğitim dönemi öncesi kırtasiyeler denetlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de yeni eğitim döneminin başlamasına sayılı günler kala, Ticaret Bakanlığı ekipleri kırtasiye dükkanlarını denetledi.

2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde, Edirne Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin ihtiyaç duyduğu kalem, defter ve diğer malzemelerin satıldığı kırtasiyelerde fiyat etiketlerini kontrol etti.

Ekipler, dükkan sahiplerine fiyat etiketi uygulamaları ve öğrencilere yardımcı olmak için gerekli bilgileri verdi.

Yapılan denetimlerde fiyat etiketlerinde herhangi bir sorun tespit edilmedi.

Denetlenen kırtasiyelerden birinin sorumlusu Tamer Dillek, ekiplerin denetimlerini faydalı bulduklarını ve verilen bilgileri dikkate aldıklarını belirtti.

Dillek, yeni eğitim yılı öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını ve fiyat etiketlerini düzenlediklerini ifade ederek, “Ekipler bize öğrencilere nasıl yardımcı olabileceğimiz hakkında bilgi veriyor. Biz de onların talimatları doğrultusunda hazırlıklarımızı yapıyoruz. Okullar açılacak ve defter grupları öğrencilerin en temel ihtiyaçları arasında yer alıyor. Ekipler, defterlerin yaprak sayılarına ve raflardaki etiketlere dikkat etti. Etiketlerin düzgün bir şekilde yerleştirilmesini ve müşteriler tarafından görülebilir olmasını kontrol ettiler. Bu denetimler hem bizim hem de müşterilerimiz için faydalı oluyor,” dedi.

Kırtasiyelerdeki denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği ve tüketicilerin CİMER veya Haksız Fiyat Artışı Sistemi üzerinden yapacakları şikayetlerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eğitim Öğretim Yılı Ticaret Bakanlığı Edirne Eğitim Yerel Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP