DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2146749-0.59481%
İstanbul
23°

AÇIK

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Edirne’de Halk Sağlığı Haftası kapsamında çocuklara diş taraması yapıldı
11 okunma

Edirne’de Halk Sağlığı Haftası kapsamında çocuklara diş taraması yapıldı

ABONE OL
Eylül 4, 2024 07:44
Edirne’de Halk Sağlığı Haftası kapsamında çocuklara diş taraması yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Edirne’de İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında çocuklara ücretsiz diş taraması hizmeti sundu.

Toplum Sağlığı Merkezi ve Hekim Şifai Sağlıklı Hayat Merkezi çalışanları, Özgür Çocuklar Parkı’nda bir stant kurarak, çocukları ve ailelerini sağlık konusunda bilgilendirdi.

Sağlık ekipleri, mobil araçlarla da diş taraması gerçekleştirdi ve çocuklara sağlıklı beslenme ve ağız bakımı konusunda bilgiler verdi.

Edirne İl Sağlık Müdürü Mustafa İshak Yıldırım ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Selma Heves, standı ziyaret ederek, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceledi.

Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 3-9 Eylül Halk Sağlığı Haftası boyunca Edirne, ilçeler ve köylerde çeşitli sağlık etkinlikleri düzenleneceğini belirtti.

“Sağlık ekiplerimiz, vatandaşlarımızı sağlıklı yaşam konusunda bilgilendirmeye devam ediyor.” diyen Yıldırım, “İlk gün etkinliğimize çocuklarımızla başladık. Ekiplerimiz çocuklara diş taraması yaparken, yaşlılarımızın tansiyon ve şeker değerlerini de ölçtü. Mobil aracımız kentin farklı bölgelerinde hizmet vermeye devam edecek. Köylerde ise kanser taraması gerçekleştireceğiz. Hafta boyunca etkinliklerimiz devam edecek, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam diliyoruz.” şeklinde konuştu.

İl Sağlık Müdürlüğü Tansiyon Sağlık Güncel edirne

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP