DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21566980.38486%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

20:31

YATSIYA KALAN SÜRE

Düzcespor-Bursaspor maçında olaylar!
10 okunma

Düzcespor-Bursaspor maçında olaylar!

Düzcespor ile Bursaspor arasında oynanan maçın öncesinde ve karşılaşma esnasında büyük olaylar medyadan geldi. İşte detaylar...

ABONE OL
Eylül 8, 2024 09:34
Düzcespor-Bursaspor maçında olaylar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bursaspor, TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezona Düzcespor’a karşı deplasmanda 2-0’lık bir zaferle başladı. Ancak, karşılaşmanın heyecanı, saha içindeki mücadeleyi gölgeleyen gergin anlarla da renklendi. Polis ve Bursaspor taraftarları arasında yaşanan gerilimler, maçın ilk yarısı sona ermeden önce tribünlerin neredeyse tamamen boşalmasına neden oldu. Tribünden ayrılan Bursasporlu taraftarların yerini sadece 6 kişi aldı ve bu 6 taraftar, maçı sonuna kadar Bursaspor’a destek olmayı sürdürdü.

Sezonun açılış karşılaşması için Düzce Şehir Stadyumu’nda Bursaspor taraftarlarına ayrılan 500 kişilik kontenjan, 2 binin üzerinde Bursaspor taraftarının Düzce’ye gelmesiyle yetersiz kaldı. Bu durum, maç sırasında tribünlerdeki ve stadyumun dışındaki taraftarlar ile polis arasında gerginliklere yol açtı. Maçın ilk yarısının sonuna doğru ise Bursaspor taraftarları tribünleri terk etti.

6 TARAFTARLA KUTLANAN ZAFER

Tribünlerin neredeyse tamamının boşalmasının ardından, ikinci yarıda Bursaspor’a ayrılan deplasman tribününde sadece 6 Bursaspor taraftarı kaldı. Maç boyunca takımlarına destek veren bu 6 taraftar, son düdük çaldığında Bursasporlu futbolcuları tribüne çağırdı. Bursasporlu futbolcular, maçın zaferini tribündeki 6 sadık taraftarla kutladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP