DOLAR 34,2457 0.36%
EURO 37,2401 0.47%
ALTIN 2.989,321,20
BITCOIN 23269772.11771%
İstanbul
14°

PARÇALI BULUTLU

18:27

AKŞAMA KALAN SÜRE

Düzce Üniversitesi’nde ErasmusDays Etkinlikleri Kapsamında İspanya Günü Kutlandı
8 okunma

Düzce Üniversitesi’nde ErasmusDays Etkinlikleri Kapsamında İspanya Günü Kutlandı

ABONE OL
Ekim 17, 2024 07:48
Düzce Üniversitesi’nde ErasmusDays Etkinlikleri Kapsamında İspanya Günü Kutlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düzce Üniversitesi Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü, “ErasmusDays” etkinlikleri kapsamında “İspanya Günü”nü düzenledi. Etkinlik, öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

İstiklal Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk, Uluslararası Ofis Koordinatörü Doç. Dr. Sibel Bayram ve öğrenciler katıldı. Bayram, açılış konuşmasında Erasmus+ Programı’nın uluslararası iş birliği projelerinin ve katılımcıların bireysel deneyimlerinin tanıtımına yönelik olduğunu vurguladı. Ayrıca Uluslararası Ofis Koordinatörlüğü’nün faaliyetleri ve başarılarından bahsetti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Öztürk ise öğrencilere eğitim hayatlarında Erasmus deneyiminin önemini vurgulayarak, Düzce Üniversitesi’nin Erasmus programlarında öğrencilerine destek olduğunu ifade etti. Öğrencilere programlara başvurmalarını tavsiye eden Öztürk, keyifli bir deneyim diledi.

Etkinlik, uluslararası öğrencilerin Türkiye-İspanya ilişkileri üzerine sunduğu sunumlarla başladı. İspanya Santiago Üniversitesi’nden Carla Gonzalez Lopez ve Angel Vazquez Rendo’nun katkılarıyla etkinlik daha da zenginleşti. Düzce Üniversitesi öğrencisi Ömer Mersin’in Erasmus deneyimlerini paylaştığı video gösterimiyle devam eden etkinlikte, İspanyol öğrencilerin telaffuz yarışması ve müzik dinletisiyle keyifli anlar yaşandı.

Düzce Üniversitesi Dans Topluluğu’nun sergilediği Bachata gösterisiyle sona eren etkinlik, öğrencilere unutulmaz anlar yaşattı. “Erasmus Days” etkinlikleri iki gün boyunca devam ederek öğrencilere kültürel etkileşim ve uluslararası deneyim paylaşımı imkanı sunuyor. – DÜZCE

Uluslararası İlişkiler Düzce Üniversitesi Kültür Sanat Etkinlik İspanya Kültür Eğitim Yerel

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP