DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2154061-0.14556%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Dursun Özbek'ten karaborsa bilet açıklaması! 'Elini koparırım…'
14 okunma

Dursun Özbek'ten karaborsa bilet açıklaması! 'Elini koparırım…'

Victor Osimhen'i transfer ederek taraftarlarını gece yarısı sevinçten sokağa döken Galatasaray'da bir yandan da karaborsa bilet gündemi sıcaklığını koruyor....

ABONE OL
Eylül 3, 2024 07:33
Dursun Özbek'ten karaborsa bilet açıklaması! 'Elini koparırım…'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, karaborsa bilet iddialarıyla ilgili net bir dille konuştu. Bazı yöneticilerin bu durumdan faydalandığı iddiaları üzerine Özbek, iddiaların gerçek dışı olduğunu ve hiçbir delile dayanmadığını vurguladı.

‘KULÜBÜN 1 LİRASINA GÖZ DİKENİN…’

Beyaz TV’ye verdiği demeçte Özbek, “Bizde leke yok. 56-57 milyon euro karaborsa üzerinden menfaat sağlamışız… Stat gelirimiz yılda 50-60 milyon euro. Bilet fiyatlarını 15 katına çıkardık. Bu şerefsizliği yapacak adam bilet fiyatlarını arttırır mı? Bu nasıl bir mantık? Kulübün 1 lirasına göz dikenin elini koparırım” dedi.

Victor Osimhen, Galatasaray için İstanbul'da! daha fazla video için

‘BELGE YOK, BİLGİ YOK!’

İddiaların gerçekliğini araştırmak için her yolu denediğini söyleyen Özbek, “Bu iftiralar yüzünden yakın çevremde ve uzakta olan kişilere bile ‘Babamın oğlu olsa da kim varsa, bu işlere kim bulaştıysa bana bulun’ dedim. Belge istedim, bilgi istedim, savcıya gittim. Suç duyurusunda bulundum. Devletin değerli savcılarına defalarca giderek sordum soruşturdum. Sayın savcılarımız bana, ‘Dursun Başkanım en ufak bir şikâyet yok. Belge yok. Bilgi yok. Yine mi siz geldiniz? Yok başkanım yok’ dediler” ifadelerini kullandı.

Dursun Özbekten karaborsa bilet açıklaması Elini koparırım...

‘HESAP SORACAĞIM’

Kanıtsız iddialar için yargıya başvuracağını belirten Galatasaray Başkanı, “Hani belge? Ama yalan bilgi çok! Bana yüzde 1 ihtimal bile verenlere bu olayı yüzde 80 ihtimalle çıkartıp hesap soracağım. Hırsızlık hırsızlıktır. Galatasaray’ın kasasından bir kuruş para çalamazsınız. Bunu gündeme getirenlerle adalet önünde hesaplaşacağım” dedi.

‘ALÇAKÇA YAPILAN BİR SALDIRIDIR’

Dursun Özbek, konuyla ilgili açıklamalarını şöyle tamamladı: “Neymiş efendim şoförüm benim kasammış. Şoförü ben nasıl kasa yaparım? Şoför benim kasam olur mu? Ben cebimden Galatasaray’a 12 milyon euro verdim. Gözümü kırpmam. Böyle yapan, böyle düşünen adamlara bu iftira alçakça yapılan bir saldırıdır. Genel sekreterimiz Eray Yazgan’dan bahsediyorlar. Şunu bilin ki; yönetimdeki, kulübümdeki herkese kefil olurum ama Eray Yazgan’a defalarca kefil olurum. Ona güvenim sonsuzdur. Yazıktır, ayıptır!”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP