DOLAR 34,0512 -0.05%
EURO 38,0123 0.25%
ALTIN 2.824,460,78
BITCOIN 21487504.92967%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme: Benim görevim saha içinde değil
17 okunma

Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme: Benim görevim saha içinde değil

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, İlkay Gündoğan'ın transferiyle ilgili gelen soruya yanıt...

ABONE OL
Ağustos 20, 2024 09:33
Dursun Özbek'ten Fenerbahçe'ye gönderme: Benim görevim saha içinde değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu ilk maçında Young Boys ile yapılacak karşılaşma öncesinde Demirören Haber Ajansı’na (DHA) önemli açıklamalar yaptı. Özbek, Şampiyonlar Ligi’nin Galatasaray için alışılmış bir ortam olduğunu vurgulayarak, Young Boys maçının büyük önem taşıdığını belirtti. “Şampiyonlar Ligi, Galatasaray’ın evine dönüşü. Yarın ilk maçı oynayacağız ve hazırız. İnşallah, önümüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi müziğini taraftarlarımızla birlikte dinleyeceğiz. Tabii Young Boys’a ayrı bir önem atfediyoruz. Yarın başarıyla döneceğimizden eminiz” dedi.

“SEZON BAŞINDA BUNLAR NORMAL”

Özbek, takımın performansının her geçen gün arttığını ve ligin henüz başında olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Sezon başında bu tür durumlar normaldir. Sezon yeni başladı, ancak performansımız her hafta artıyor. Ligin ortalarına doğru Galatasaray performansını daha da yükselterek devam edecek. Daha keyifli bir futbol sunmak istiyoruz. Teknik kadromuz, çalışanlarımız ve futbolcularımız harika bir ortam yaratmış durumda. Transferlerden son derece memnunuz. Teknik ekibimiz de çok mutlu. Bundan sonra takımın birbirine alışması önemli. Zaten şampiyon kadroyu koruyoruz. Dolayısıyla önümüzdeki günlerde çok daha iyi bir Galatasaray izleyeceğiz. Sezonun başında en tepeye ulaşmak mümkün değil, ancak çalışmalarımız Galatasaray’ın performansını yükseltmeye odaklanmış durumda.”

“İLKAY’I HERKES KADROSUNDA GÖRMEK İSTER”

Galatasaray ile adı anılan İlkay Gündoğan hakkında konuşan Özbek, “İlkay’ın durumu henüz net değil. Bana gelen bilgi o yönde. Barcelona’da kalıp kalmayacağı belirsiz. İlkay gibi bir oyuncuyu herkes kadrosunda görmek ister” dedi.

“BENİM GÖREVİM SAHA İÇİNDE DEĞİL”

Göztepe – Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar hakkında Özbek, şunları söyledi: “Keşke olmasaydı. Türk futbolunun bu şekilde kaotik bir ortama sürüklenmesi kabul edilemez. Açıklamamızda da belirttiğimiz gibi, inşallah bu bize ders olur. Artık futbolu sahada iki takım arasında oynanmasını sağlamalıyız. Burada herkese görev düşüyor, tüm takımlara. Ben bu itidali defalarca dile getirdim. Biraz dikkatli olmakta fayda var çünkü iş başka bir boyuta evriliyor.”

“YEŞİL SAHA FUTBOLCULARA AİT”

Aynı durumda kalmaları halinde sahaya inip inmeyeceği sorulduğunda Özbek, “Benim görevim saha içinde değil. Ben başkanım ve başkanın görevleri bellidir. Dolayısıyla yeşil saha futbolculara ait. Başkanın görevi ise bu işi yönetmektir” dedi.

“ÇETİN BİR LİG BİZİ BEKLİYOR”

Süper Lig’deki yarış ile ilgili Özbek, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Ligin kalitesi bence yükseldi. Takımların sezonun ortasına doğru performanslarını en tepeye çıkartmalarıyla daha keyifli maçlar izleyeceğimizden eminim. Bu sene çetin bir lig bizi bekliyor. Avrupa’da da zorlu maçlar olacak. Her turnuvada takımımız olacak. Young Boys’u geçip Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız mutlaka. Güzel bir sene bizi bekliyor. Hedefimiz beşinci yıldızı takmak, 2025’te 25’inci şampiyonluğu kazanmak. Bu hedefe doğru ilerliyoruz.”

Dursun Özbekten Fenerbahçeye gönderme: Benim görevim saha içinde değil

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.