DOLAR 34,2690 0.07%
EURO 37,6799 0.2%
ALTIN 2.918,380,31
BITCOIN 2146054-0.3302%
İstanbul
23°

AÇIK

16:07

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya tepki: Daha 24 saat geçmeden…
9 okunma

Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya tepki: Daha 24 saat geçmeden…

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan toplantının ardından Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın bir televizyon programında...

ABONE OL
Ekim 8, 2024 10:33
Dursun Özbek'ten Acun Ilıcalı'ya tepki: Daha 24 saat geçmeden…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun çağrısı üzerine dört büyük kulübün başkanlarının bir araya geldiği toplantı sonrasında Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, önemli açıklamalarda bulundu.

Toplantıda alınan kararları duyuran Özbek, özellikle Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı’nın bir televizyon programında yaptığı konuşmaları eleştirdi. Özbek’in açıklaması şu şekilde:

“Dün, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu’nun davetlisi olarak Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor kulüplerinin başkanlarıyla bir araya geldik. Bu görüşmede, hepimiz kardeşlik ikliminin güçlenmesi için bundan sonraki açıklamalarımızda daha dikkatli olmaya karar verdik.

Ancak bu kararımızın üzerinden henüz 24 saat geçmeden, aynı toplantıda bulunan kulüplerden birinin yöneticisi, bir televizyon programında yine aynı anlayışla Galatasaray’ı hedef alan açıklamalarda bulundu. Bu samimiyet eksikliğine rağmen biz verdiğimiz sözün arkasında durmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu dönemde, kardeşliğin zedelenmesi, toplumun kutuplaşması ve kaosun yaratılması hedefleniyor. Bu anlayıştan çıkar sağlamaya çalışanlara karşı daha önce olduğu gibi bugün de karşı duracağız.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.