DOLAR 34,2458 0%
EURO 37,5950 -0.13%
ALTIN 2.883,95-0,09
BITCOIN 2128128-0.68372%
İstanbul
22°

AÇIK

16:06

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Dursun Özbek: Hedefimiz Avrupa’da özlediğimiz başarılara ulaşmak
4 okunma

Dursun Özbek: Hedefimiz Avrupa’da özlediğimiz başarılara ulaşmak

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 2023-2024 sezonunda tüm branşlarda 2 bin 26 sporcuyla mücadele ettiklerini belirterek, toplam 94 kupa ve 424 madalya...

ABONE OL
Ekim 9, 2024 11:33
Dursun Özbek: Hedefimiz Avrupa’da özlediğimiz başarılara ulaşmak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray Divan Kurulu’nun Ekim ayı Olağan Toplantısı, Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park Özhan Canaydın Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kulübün 119. kuruluş yıl dönümünü kutladıklarını ve kurucu Ali Sami Yen ile arkadaşlarının hedeflerinin izinde daha büyük başarılara ulaşmak için çalışmaya devam ettiklerini belirtti. Başkan Özbek, 2023-2024 sezonunda 2 bin 26 sporcu ile 94 kupa ve 424 madalya kazandıklarını ifade ederek sporculara, antrenörlere, kulüp çalışanlarına ve yöneticilere teşekkür etti.

Özbek ayrıca yüzme, yelken, su topu, kürek, atletizm, judo, e-spor, briç, satranç, voleybol, basketbol ve futbol branşları hakkında bilgi verdi. Başkan, erkek futbol takımının iki sezondur Trendyol Süper Lig’de şampiyon olduğunu hatırlatarak, geçtiğimiz sezon elde edilen şampiyonluğun puan rekoruyla büyük bir başarı olduğunu vurguladı. Özbek, Süper Kupa’yı da müzelerine götürdüklerini belirterek, bu sezon Avrupa’da özledikleri başarıları yakalamayı hedeflediklerini ve Türkiye’de 25. şampiyonluğu kazanarak formaya 5. yıldızı takmayı amaçladıklarını söyledi.

Başkan Özbek, tüm ekibin, yönetici arkadaşların ve Okan hoca ile birlikte çalışmaya devam ettiklerini ifade ederek, “Mayıslar bizimdir, yine bizim olacak” dedi. Galatasaray’ın her branşta en iyisini yapmak için çalışmaya devam ettiğini vurgulayan Özbek, üyelerin desteğiyle daha büyük başarıların yakında olacağına inandığını ifade etti.

Son dönemde kulübü hedeflerinden alıkoymaya çalışan rakiplerinin olduğunun farkında olduklarını söyleyen Başkan Özbek, aynı hedefle çalışmaya devam edeceklerini ve üyelere verdikleri sözleri yerine getireceklerini belirtti. Özbek, Cumartesi günü yapılacak mali genel kuruluna tüm üyelerin katılımını rica etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.