DOLAR 34,1366 0.05%
EURO 38,1363 0.07%
ALTIN 2.882,950,29
BITCOIN 21962402.00424%
İstanbul
21°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:01

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Down Sendromlu Esra Çolak İçin Düğün Töreni Düzenlendi
17 okunma

Down Sendromlu Esra Çolak İçin Düğün Töreni Düzenlendi

ABONE OL
Ağustos 26, 2024 07:47
Down Sendromlu Esra Çolak İçin Düğün Töreni Düzenlendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buldan ilçesinde yaşayan Esra Çolak, down sendromlu olmasına rağmen gelinlik giyme hayallerini gerçekleştirdi. Ailesi ve sevdiklerinin düzenlediği özel bir organizasyonla, Esra’nın bu hayali gerçeğe dönüştü.

30 yaşındaki Esra, düğün hayalini yıllardır taşıyordu. Ailesi, kızlarının mutluluğu için her şeyi yapmaya karar verdi. Davetiye bastırıldı, gelin arabası ayarlandı, kına gecesi düzenlendi ve belediyenin sosyal tesisinde sembolik bir düğün töreni gerçekleştirildi.

Esra, babası Ayhan Çolak ile birlikte sahneye çıktı. Gelinlik giymiş haliyle davetlilerin alkışları arasında ilk dansını babasıyla yaptı. Mutlu ve heyecanlıydı.

Ayhan Çolak, kızının hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu ifade etti. “Esra her zaman düğünlerde ‘Ben de evleneceğim’ diyordu. Bu hayalini gerçekleştirmesi için bir organizasyon düzenledik. Davetiyelerimizi dağıttık, yemek yedik, eğlendik ve herkesle güzel vakit geçirdik.” dedi.

Anne Huriye Çolak da, “Kızımızın mutlu olması için her şeyi yaptık. Esra’nın en büyük hayali gelin olmaktı. Evde sürekli düğün oynuyordu.” diye konuştu.

Ablası Ebru Çolak, kardeşinin gelin olma hayalini gerçekleştirmek için kınasını hazırladıklarını ve her detayı özenle düşündüklerini belirtti. “Çok güzel bir düğün oldu. Esra’nın mutluluğunu görmek bize de mutluluk veriyor.” dedi.

Esra, müzik eşliğinde sevdikleriyle gece boyunca eğlendi. Bu özel gün, Esra için unutulmaz bir anı olarak kalacak.

Buldan Yaşam Kültür Sanat Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP