Köfteci Yusuf, Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yayınladığı bir raporda dana eti yerine domuz eti kullandığı tespit edildikten sonra ülke gündemine bomba gibi düştü.
Ünlü restoran zinciri Köfteci Yusuf’un Ankara’daki iki şubesinde domuz eti kullanıldığı raporunda belirtildi. Bu haber ülke genelinde şok etkisi yarattı.
Köfteci Yusuf, ürünlerinde domuz eti kullanmadıklarını iddia ederek bakanlığı suçladı. Ancak, firmayla ilgili ortaya çıkan yeni bir detay daha da büyük bir tartışmayı beraberinde getirdi.
Firma, bu olaylardan aylar önce Ankara bölge deposunu ve Bursa’daki bir şubesini kapatmak için Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’ne bildirimde bulundu. Yönetim Kurulu kararıyla alınan bu kararların nedeni hala gizemini koruyor.
Erdem Aksoy Haberler.com – Ekonomi
”
GENEL
9 dakika önceGENEL
10 dakika önceGENEL
11 dakika önceGENEL
11 dakika önceGENEL
11 dakika önceGÜNDEM
57 dakika önceGÜNDEM
57 dakika önce