DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Doktordan, hastanın annesine ‘haysiyetsiz’ çıkışı
13 okunma

Doktordan, hastanın annesine ‘haysiyetsiz’ çıkışı

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 17:01
Doktordan, hastanın annesine ‘haysiyetsiz’ çıkışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. M.İ, 19 Temmuz’da rutin hasta ziyareti sırasında 18 yaşındaki Tutku Kıdık’ın annesi Ayşe Boğaçlı’ya hakaret etti. Kıdık, bir yangın sonucu 3. derece yanıklar geçirmişti ve ameliyat olmuştu.

Anne Boğaçlı, kızının yeni ameliyat olduğunu ve yanında kalmak istediğini belirtti. Prof. Dr. M.İ, “Kimsin lan sen? Odadan çıkacaksın!” diye bağırıp hakaret ederek “Haysiyetsiz” dedi. Boğaçlı, bu olayın cep telefonu ile kaydını yaptı.

Boğaçlı, yaşadığı olayı İHA muhabirine anlattı. “Kızımın suyunu içirdim ve kahvaltısını yaptırdım. Personelden biri ‘Murat hoca vizit yapacak, odadan çıkabilir misiniz?’ dedi. Çıkamayacağımı söyledim ama doktor sinirlendi. ‘Kim çıkmayacak, kimmiş bu? Odadan çıkacaksın, çık!’ diye bağırdı. Ben de ‘Hocam, neden bağırıyorsunuz? Çocuğum yeni ameliyat oldu, bana ihtiyacı var’ dedim. Sonra ‘Haysiyetsiz’ diyerek hakaret etti. Kızım kriz geçirmeye başladı.”

Boğaçlı, doktorun kendisine ve kızına yönelik bu davranıştan dolayı çok üzüldüğünü ve bu olaydan sonra iki gün kendine gelemediğini söyledi. “Biz doktorlara canımızı emanet ediyoruz. Böyle sinirli bir insan kızımın ameliyatına girer mi diye çok düşündüm. Çocuğumun yanında argo kelimeler kullanması bizi çok üzdü ve ilk defa böyle bir şey başımıza geldi.”

Boğaçlı, Prof. Dr. M.İ hakkında avukatı aracılığıyla suç duyurusunda bulunduğunu belirtti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Plastik Hukuk Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP