DOLAR 34,2295 0.24%
EURO 37,2250 0.35%
ALTIN 2.987,061,12
BITCOIN 23477722.82534%
İstanbul
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:47

SABAHA KALAN SÜRE

Doğa Can Anafarta’nın ‘Gelin Takımı’ Filmi 18 Ekim’de Vizyona Girecek
13 okunma

Doğa Can Anafarta’nın ‘Gelin Takımı’ Filmi 18 Ekim’de Vizyona Girecek

ABONE OL
Ekim 17, 2024 07:48
Doğa Can Anafarta’nın ‘Gelin Takımı’ Filmi 18 Ekim’de Vizyona Girecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğa Can Anafarta’nın yazıp yönettiği komedi filmi “Gelin Takımı”, 18 Ekim’de sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Filmin oyuncu kadrosu, AA muhabirine filme dair keyifli ayrıntılar paylaştı. Ali Yoğurtçuoğlu, güvenilmez bir karaktere hayat verdiğini belirterek, çekim sürecinin son derece eğlenceli geçtiğini ve filmin izleyicilere de aynı keyfi yaşatacağını umduğunu söyledi.

Yoğurtçuoğlu, “Gelin Takımı”nın, izleyicilerin arkadaşları ve aileleriyle birlikte keyifle izleyebilecekleri bir film olacağına inandığını ve filmin beklentileri karşılayacağını dile getirdi.

“Çok güzel bir arkadaşlık hikayesi”

Berrin karakterine hayat veren Ecem Erkek, filmin bir grup kız arkadaşının bekarlığa veda partisini konu aldığını ve filmin çok güzel bir arkadaşlık hikayesi olduğunu vurguladı. Erkek, filmde çok sayıda kadın oyuncunun yer aldığını ve kadınlık, arkadaşlık ve ilişkiler üzerine önemli mesajlar verildiğini belirtti.

Ayşenil Şamlıoğlu ise filmde anne karakterini canlandırdığını ve karakterinin deli dolu, hayat dolu bir kadın olduğunu söyledi. Şamlıoğlu, karakterini oynamaktan keyif aldığını ve filmin çok başarılı olduğunu vurgulayarak, herkesi filme davet etti.

“Aksiyondan romantik komediye geçiş keyifli oldu”

Damat karakterini canlandıran Doğan Bayraktar, filmin tatil havasında geçtiğini ve izleyicilerin filmi çok seveceğini söyledi. Bayraktar, daha önce aksiyon film ve dizilerinde yer almış olmasına rağmen romantik komedi türünde rol almaktan keyif aldığını belirtti.

Başrollerinde Mehmet Günsür, Seda Bakan, Nilperi Şahinkaya, Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı “Gelin Takımı”, bekarlığa veda partisi yapmak için bir araya gelen bir grup arkadaşın hikayesini konu alıyor ve 18 Ekim’de vizyona giriyor.

Kültür Sanat Magazin Kültür Sinema Güncel Sanat

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP