DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 21557190.26908%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

05:19

SABAHA KALAN SÜRE

Diyarbakır’da başından vurulan şarkıcı Mutlu Kaya tedaviye yeniden başladı
17 okunma

Diyarbakır’da başından vurulan şarkıcı Mutlu Kaya tedaviye yeniden başladı

ABONE OL
Eylül 6, 2024 09:44
Diyarbakır’da başından vurulan şarkıcı Mutlu Kaya tedaviye yeniden başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2015’te bir ses yarışmasında adını duyuran Mutlu Kaya, Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde erkek arkadaşı tarafından vurulmuş ve ağır yaralanmıştı. Bu acı olaydan sonra hayatına tutunmak için fizik tedaviye başlayan Kaya, 4 yıl önce ablasının aynı şekilde erkek arkadaşı tarafından öldürülmesiyle tedaviyi bırakmıştı.

Ablasının kaybıyla büyük bir acı yaşayan Kaya, içine kapanmış ve iyileşmesini engellemişti. Yürüme ve konuşmada ilerleme kaydettiği bir dönemde bile eski haline dönmüştü. Ancak 4 yılın ardından yeniden hayatına tutunmak için mücadele etmeye karar vererek refleksoloji tedavisine başlamıştı.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Mutlu Kaya, 4 yıl önce refleksoloji tedavisinin kendisine iyi geldiğini ancak ablasının ölümünden sonra bunalıma girerek tedaviyi bıraktığını söyledi. “Ablam olsaydı beni eve kapatmamı değil, mücadele etmemi isterdi” diyen Kaya, refleksoloji uzmanına yeniden güvenerek tedaviye devam ettiğini belirtti.

4. seansının ardından olumlu sonuçlar almaya başladığını söyleyen Kaya, tedavisinin sonunda çok daha iyi olacağına inandığını ifade etti. Refleksoloji Uzmanı Mehmet Savaş, Mutlu’nun daha önce 8 aylık bir tedavi gördüğünü ve ablasını kaybetmesinin ardından tedaviyi bırakmak zorunda kaldığını belirtti. Savaş, “Mutlu’nun yürüme ve konuşma konusunda bir hafifleme başlamıştı. Şu anda tekrar başlayan tedaviyle güzel günler göreceğine inanıyorum.” dedi.

Savaş, refleksoloji tedavisinin avuç içi ve ayak tabanından yapılan bir tedavi yöntemi olduğunu, sinir uçlarını uyararak beyni çalışmaya yönlendirdiğini anlattı. Mutlu’nun tedavisinin haftada 4 gün 40 dakikaya kadar uzatıldığını belirten Savaş, olumlu sonuçlar almaya devam ettiklerini ve ilerleme kaydettiğini belirtti.

Mutlu Kaya Magazin Güncel Sağlık Yerel Yaşam

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP