DOLAR 34,0067 -0.17%
EURO 38,1078 0.51%
ALTIN 2.828,600,93
BITCOIN 21235424.12937%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

16:30

İKİNDİYE KALAN SÜRE

Devlet Bahçeli’nin hayatını anlatan kitap adı ne, satışa çıktı mı, ne kadar?
10 okunma

Devlet Bahçeli’nin hayatını anlatan kitap adı ne, satışa çıktı mı, ne kadar?

ABONE OL
Eylül 13, 2024 09:49
Devlet Bahçeli’nin hayatını anlatan kitap adı ne, satışa çıktı mı, ne kadar?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hayatını anlatan bir kitap, “Devlet Bahçeli: Bir Ülküye Adanmış Ömrün Anlatılmamış Hikayesi” adı altında yayınlandı. Kitabın çıkmasıyla birlikte, Bahçeli’nin yaşam öyküsünü merak edenler, kitabın içeriği, satış fiyatı ve nereden temin edilebileceği konusunda araştırma yapmaya başladı.

DEVLET BAHÇELİ KİTABININ KONUSU

MHP’den yapılan açıklamada, kitabın, Bahçeli’nin ülke için uzun yıllardır gösterdiği özverili ve önemli siyasi çalışmaların bir örneği olarak hazırlandığı belirtildi. Açıklamada, Bahçeli’nin demokrasinin gelişmesine, iç ve dış tehditlerin bertaraf edilmesine ve kaotik dönemlerin atlatılmasına büyük katkılar sağladığı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, Bahçeli’nin her zaman tavizsiz bir duruş sergilediği, ülkenin çıkarlarını her şeyden üstün tuttuğu ve birlik ile dirlik için diğer tüm ölçütleri göz ardı ettiği ifade edildi. Bahçeli’nin klasik siyasetçi anlayışından farklı olarak, iktidar hırsından ziyade ülkenin selameti ve milletin birliğini ön planda tuttuğu belirtildi. Kitapta, Bahçeli’nin özel hayatına dair bilgiler de yer alıyor. Açıklamada, Bahçeli’nin özel hayatını gizli tutmaya özen gösterdiği ve geçmişte yaşanan siyasi olaylar hakkındaki görüşlerinin yanlış bir şekilde yansıtıldığı belirtildi.

Kitabın, Bahçeli’nin hayatından kesitler sunan ve yanlış bilgilerin düzeltilmesine yönelik bir fotobiyografi olarak hazırlandığı belirtildi. Kitap, INÇ Araştırma ve İletişim Danışmanlığı tarafından yaklaşık bir yıl süren titiz bir çalışmayla, Dr. Neslihan Çelik’in yönetiminde hazırlandı.

Kitapta ilk defa Bahçeli’nin özel hayatından bazı kesitlere yer verilmiş ve okuyuculara farklı yönlerini tanıma fırsatı sunulmuştur. Bahçeli’nin böyle bir eserin yayınlanmasına izin vermesinin, dünyaya bakış açısının farklı bir tezahürü olduğu belirtildi. Kitabın, okuyuculara ve özellikle gençlerin düşünce dünyasına ve siyasi gelişimine “Önce Ülkem ve Milletim” kavramının tam olarak anlaşılmasına katkı sağlamasının umulduğu da ifade edildi.

Partinin sosyal medya hesabında da kitabın tanıtım videosuna yer verildi. Videoda, MHP’nin sadece bir siyasi parti değil, aynı zamanda bir dava, dua, şehitlik, mahkumiyet, mağduriyet, acı, gözyaşı ve vazgeçilmez bir yemin olduğu vurgulandı. Videoda, Anadolu’nun çocuklarının yokluktan var ettiği bu davayı millete anlatma zamanının geldiği ifade edildi.

Kitabın yakın zamanda okuyucuyla buluşacağı bildirildi.

Haberler.com / Onur BAYRAM – Gündem

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Devlet Bahçeli Kültür Sanat Soğuk Haber Politika MHP MHP

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP