DOLAR 34,1263 0.29%
EURO 38,1014 0.09%
ALTIN 2.873,571,58
BITCOIN 2141348-0.3554%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Deva Partisi İstanbul Milletvekili Esen’den Bakan Göktaş’a teşekkür
22 okunma

Deva Partisi İstanbul Milletvekili Esen’den Bakan Göktaş’a teşekkür

ABONE OL
Ağustos 19, 2024 07:37
Deva Partisi İstanbul Milletvekili Esen’den Bakan Göktaş’a teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Elif Esen, Haberler.com’da yaptığı açıklamada, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Göktaş’a, bir muhalefet milletvekili olarak teşekkürlerini iletti. Esen, sunduğu önerinin Göktaş tarafından kabul edildiğini ve uygulamaya konulacağını öğrendiğini belirterek, “İşte görmek istediğimiz yaklaşım bu” dedi.

“TESİT VE ÖNERİLERİMİZİ BAKANLIĞA SUNUDUK”

Esen, İstanbul ve Ankara’daki cezaevlerini ziyaret ettiğini ve ekibiyle birlikte özellikle anneleriyle birlikte olan 0-6 yaş arası çocuklarla çalıştıklarını ifade etti. “Tespitlerimizi ve çözüm önerilerimizi bir rapor haline getirdik ve Adalet Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na sunduk. Çünkü her iki bakanlığın da bu konuda yapması gerekenler var” dedi.

“MUHALEFETTEN GELEN ÖNERİYİ KABUL ETTİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Esen, açıklamalarına devam ederek, “Mahinur Hanım, çocuklara yönelik önerdiğimiz sosyal hizmet modelini olumlu karşıladı ve geçtiğimiz günlerde bu modeli uygulamaya koyacaklarını duyurdu. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum, muhalefetten gelen bir öneriyi kabul etti. İşte görmek istediğimiz yaklaşım bu. Şimdi de bu uygulamayı yakından takip edeceğiz” sözleriyle iktidar ve muhalefet partileri arasında yaşanan bu olumlu gelişmeyi paylaştı.

Haberler.com / Eymen Dursun – Politika

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Bedia Teymur Milletvekili Deva Partisi Elif Esen İstanbul Kadın Eğitim Yaşam Politika Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP