DOLAR 34,1134 0.28%
EURO 38,1128 0.13%
ALTIN 2.860,221,10
BITCOIN 21659102.3108%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

12:47

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Denizli’de Çalınan Otomobil Antalya’da Bulundu
7 okunma

Denizli’de Çalınan Otomobil Antalya’da Bulundu

ABONE OL
Ağustos 6, 2024 17:03
Denizli’de Çalınan Otomobil Antalya’da Bulundu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Çivril ilçesindeki bir şantiyeden gece vakti çalınan otomobil, ertesi akşam Antalya’da, 250 kilometre uzaklıkta park halinde bulundu. Olayı inceleyen polis ekipleri, şüpheliyi kısa sürede yakaladı ve arabanın sahibiyle şüphelinin arasında yaşanan bir tartışmanın olayı tetiklediğini tespit etti.

Olay, dünkü saat 17.00’de Antalya’nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi’nde meydana geldi. Caner Karayağız isimli bir vatandaş, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak Denizli’nin Çivril ilçesinden gece saatlerinde çalınan 34 DU 1514 plakalı otomobilinin Antalya’nın Kepez ilçesi Göksu Mahallesi’nde park halinde olduğunu bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ekipler, Hırsızlık Büro Amirliği ve Olay Yeri İnceleme ekipleri sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, 250 kilometre uzaklıkta bulunan otomobilde parmak izi çalışması yaptı. Aracın aküsü boş olduğundan, önce iterek çalıştırılmaya çalışıldı. Aküsü takviye edildikten sonra çalışan otomobil, Caner Karayağız’a teslim edildi ve işlemlerinin tamamlanması için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ise şüpheliyi kısa sürede yakaladı. Şüphelinin ifadesinde, araç sahibiyle tartıştığını ve öfkeyle aracı Antalya’ya götürdüğünü söylediği öğrenildi.

Elektrik tesisatı işi ile uğraştıklarını ve aracın sabah saatlerinde Denizli Çivril ilçesinde bulunan şantiye alanından çalındığını belirten Caner Karayağız, “Sabah 06.00 gibi Denizli Çivril’deki şantiye alanında araç çalındı. Aracı çalanları zaten tanıyoruz. Çalışanlarımızdan bir tanesi, aralarında husumet var. Araçla birlikte cüzdanları da şantiyeden alıp götürdüler. Biz de emniyete ihbarda bulunduk. Bir süre sonra aracın Antalya’da olduğu bilgisi geldi. Aracın bulunduğu yere geldik. Park halinde bırakmışlar aracı, anahtar üzerinde, telefon ve cüzdan içinde bırakıp kaçmışlar. Aracı teslim aldık, gerekli işlemleri polis arkadaşlar yapacak artık.” dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Denizli Çivril Güvenlik Hırsızlık 3.Sayfa Otomobil Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP