DOLAR 34,2704 -0.04%
EURO 37,0600 0.09%
ALTIN 2.995,870,12
BITCOIN 2281706-1.41558%
İstanbul
17°

AÇIK

05:54

SABAHA KALAN SÜRE

Denizli’de Aile İçi Cinayet: Madde Bağımlısı Genç, Babasını ve Ağabeyini Öldürdü
13 okunma

Denizli’de Aile İçi Cinayet: Madde Bağımlısı Genç, Babasını ve Ağabeyini Öldürdü

ABONE OL
Ekim 22, 2024 07:45
Denizli’de Aile İçi Cinayet: Madde Bağımlısı Genç, Babasını ve Ağabeyini Öldürdü
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Tavas ilçesinde meydana gelen dehşet verici bir olayda, K. Pekdemir adındaki bir şahıs, babası Süleyman Pekdemir ve ağabeyi Muhammet Pekdemir’i bıçaklayarak öldürdükten sonra evlerini ateşe verdi. Olay, akşam saatlerinde Aydoğdu Mahallesi’nde yaşandı.

28 yaşındaki K. Pekdemir’in uyuşturucu bağımlısı olduğu biliniyor ve olay günü babasıyla uyuşturucu satın almak için para istediği gerekçesiyle tartıştığı iddia ediliyor. Tartışma şiddete dönüşünce, K. Pekdemir babası ve ağabeyini bıçakladı ve ardından evi ateşe verdi. Yangın ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, eve ulaştıklarında baba ve oğlunun hayatını kaybettiğini tespit etti.

Jandarma ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerde K. Pekdemir’in bir motosiklet ile kaçtığını belirledi. Görgü şahitlerinin ifadeleri ve güvenlik kameralarından elde edilen görüntüler sonucunda şüphelinin kimliği tespit edildi. K. Pekdemir kısa sürede yakalandı. Jandarmadaki ifadesinde çelişkili açıklamalar yapan K. Pekdemir önce babası ve ağabeyini bıçakla öldürdüğünü, ardından ise tüfekle vurduğunu söylediği öğrenildi.

Olayın meydana geldiği evde Süleyman Pekdemir ve oğlu Muhammet Pekdemir birlikte yaşıyordu. Süleyman Pekdemir bir süre önce eşinden boşanmış ve eşinin bir oğluyla birlikte ilçe merkezinde ikamet ettiği belirtildi. Olayın şüphelisi K. Pekdemir ise ilçe merkezinde tek başına yaşıyordu. Jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, büyük hasar gören evde detaylı inceleme yapılacağı bildirildi.

Uyuşturucu Güvenlik Cinayet denizli 3-sayfa Sağlık Tavas Baba Suç

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP