DOLAR 34,1135 0.28%
EURO 38,1071 0.11%
ALTIN 2.857,561,01
BITCOIN 21654942.41854%
İstanbul
21°

PARÇALI BULUTLU

13:03

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Daniele Santarelli: ”Değişiklik düşünmüyorum”
12 okunma

Daniele Santarelli: ”Değişiklik düşünmüyorum”

Filenin Sultanları ile Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nı dördüncü olarak tamamlayan Daniele Santarelli, ayrılık ihtimali hakkında konuştu.

ABONE OL
Ağustos 14, 2024 10:18
Daniele Santarelli: ”Değişiklik düşünmüyorum”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

## “Filenin Sultanları”nın Baş Antrenörü Daniele Santarelli: “Türkiye’de Kendimi Evimde Hissediyorum”

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda dördüncü sırada yer alan Türk Milli Voleybol Takımı’nın baş antrenörü Daniele Santarelli’nin geleceği belirsizliğini koruyor. 2+4 yıllık sözleşmesinin 2 yılı tamamlanan İtalyan çalıştırıcının, sözleşmesindeki 4 yıllık opsiyonu kullanıp kullanmayacağı merak ediliyor.

Santarelli, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Türkiye’de kendisini çok iyi hissettiğini ve Türk Milli Takımı ile olan sözleşmesini devam ettirmeyi düşündüğünü söyledi. “Federasyon bana bir evlat gibi, oğluymuşum gibi davranıyor. Değişikliği düşünmüyorum.” diyen Santarelli, Türkiye’de gördüğü sevgiyi “Bana oğluymuşum gibi davranıyor” sözleriyle ifade etti.

İtalya Milli Takımı’nı çalıştırmanın gurur verici olacağını belirten Santarelli, şu an için tüm odak noktasının Türkiye’de olduğunu vurguladı. “Bir gün, işimiz bize her şeyin mümkün olduğunu söyler, İtalya’yı çalıştırabilirim. Bu harika olurdu, çünkü bir İtalyan olarak gurur verici olurdu ama şimdilik kendimi sadece Türkiye’nin başında görüyorum” dedi.

Santarelli, İtalya Milli Takımı’ndan bir teklif gelmesi durumunda bunu düşüneceğini ancak şu an için böyle bir olasılığı görmediğini söyledi. “Eğer bir gün bir teklif gelirse bunu düşüneceğim. Ama bugün itibariyle bu imkânsız bir şey. Koç Velasco, tüm ekibiyle harika bir iş çıkardı, Barbolini ve Bernardi için de çok mutluyum çünkü birçok açıdan onların da Olimpiyatlarla ilgili açık bir hesabı vardı: biri antrenör, diğeri oyuncu olarak. Güzel bir döngü tamamlandı, bu anlatılacak güzel bir hikaye” diye ekledi.

Paris’e çok fazla sakatlıkla geldiklerini vurgulayan Santarelli, Olimpiyat yolculuğunun zorlu geçtiğini ifade etti. “Bizim için çok zordu, çünkü çok fazla bilinmeyenle, çok fazla sakatlıkla geldik. Bizim için böyle bir yolda önemli olabilecek oyuncuları kurtarmaya çalıştık. Zor bir gruptu. İki galibiyetin ardından İtalya’ya karşı bir yenilgi aldık. Velasco’nun takımının süper favorilerden biri olduğu zaten belliydi. Yıllardır İtalyan milli takımının çok güçlü olduğunu söylüyorum. Tüm faktörler iyi bir şekilde bir araya geldiğinde bunun İtalya için doğru yıl olacağını biliyordum.” dedi.

**”GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU”**

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP