DOLAR 34,0521 -0.04%
EURO 37,9814 0.16%
ALTIN 2.818,130,55
BITCOIN 21454535.83613%
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

19:14

AKŞAMA KALAN SÜRE

Dalış Yapan Profesör Protez Diş Takımı Buldu
17 okunma

Dalış Yapan Profesör Protez Diş Takımı Buldu

ABONE OL
Ağustos 25, 2024 10:44
Dalış Yapan Profesör Protez Diş Takımı Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akdeniz Üniversitesi’nden dalış meraklısı bir profesör, su altında sıra dışı bir keşfe imza attı. Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, denizin derinliklerinde bir üst çene protezi diş takımı buldu. Bu sıra dışı buluntu, profesörün sualtı kamerasına yansıdı.

Gökoğlu, diş takımını bulduktan sonra sosyal medyada sahibine ulaşmak için çağrıda bulundu. Protez dişlerin maliyetli olduğunu vurgulayan Gökoğlu, sahibinin bulduğu diş takımını geri alabileceğini belirtti.

Profesörün çağrısına yanıt verenlerden biri de yaklaşık bir ay önce Konyaaltı Sahili’nde yüzmeye giden otobüs şoförü Barış Özer oldu. Özer, gece saatlerinde denize düşen üst çene protez diş takımını bulamamıştı. Ancak Gökoğlu’nun haberini duyunca umutlanmış ve hemen onunla iletişime geçmişti.

Özer, Gökoğlu’nun bulduğu diş takımının kendisine ait olmadığını, ancak profesörün sahipsiz diş takımını bulabileceğine inançlı olduğunu söyledi. Gökoğlu ise Özer’in diş takımının kendisine uymadığını belirterek, gerçek sahibinin kendisine ulaşmasını beklediğini dile getirdi.

Gökoğlu’nun öğrencisi Enes Koyuncu, her dalışlarında farklı şeylerle karşılaştıklarını ve protez diş takımını görünce şaşırdıklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Sağlık Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Güvenliğiniz bizler için önemli. Bu yüzden gizlilik politikası sayfamızı inceleyiniz.