DOLAR 34,0713 0.14%
EURO 38,0911 0.01%
ALTIN 2.835,570,24
BITCOIN 21487103.64535%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

05:17

SABAHA KALAN SÜRE

Cumhuriyet Kupası kadınlar voleybol turnuvası başladı
10 okunma

Cumhuriyet Kupası kadınlar voleybol turnuvası başladı

Bahçelievler'de düzenlenen 3. Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası başladı. Turnuvanın finali 15 Eylül'de oynanacak.

ABONE OL
Eylül 14, 2024 07:18
Cumhuriyet Kupası kadınlar voleybol turnuvası başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Kupası Voleybol Turnuvası Başladı

Bahçelievler Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Cumhuriyet Kupası Kadınlar Voleybol Turnuvası, heyecan dolu bir başlangıçla başladı. Turnuvanın açılış maçı, Bahçelievler Belediye Spor ile Sarıyer Belediye Spor arasında oynandı. İlk günün kazananı, 3-0’lık net bir skorla Bahçelievler Belediye Spor oldu.

Turnuvada, dört takım mücadele ediyor: Bahçelievler Belediyesi Spor Kulübü, Göztepe Spor Kulübü, Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü ve Nilüfer Belediyespor Kulübü. 13 Eylül’de başlayan ve üç gün sürecek olan turnuva, 15 Eylül’de oynanacak final maçıyla sona erecek.

Göztepe Spor Kulübü, Nilüfer Belediyespor’u 3-1’lik skorla mağlup ederek turnuvaya güçlü bir başlangıç yaptı. Turnuva boyunca heyecan dolu maçlar ve rekabet dolu bir atmosfer bekleniyor.

Turnuva açılışında konuşan Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır, sporun önemine değinerek şunları söyledi: “Cumhuriyetin 101’inci yılı, 29 Ekim yaklaşıyor. Bu özel günde, voleybol turnuvası düzenleyerek hem sporu desteklemek hem de milli bayramımızı kutlamak istiyoruz. Bu turnuvaya katılan tüm sporcuları, hakemleri ve izleyicileri tebrik ediyorum. Kazasız belasız ve güzel bir turnuva olmasını diliyorum.”

Başkan Bahadır, Bahçelievler Belediyesi olarak, tüm spor branşlarında çocukların başarılı olmasını hedeflediklerini belirterek, “Sporu yalnızca belli bir yaş çerçevesinde değil, bir yaşam felsefesi olarak görüyoruz. Paralimpik sporcularımız ve özel durumu mevcut olan vatandaşlarımız da spor yapıyor. Her yaş grubunda sporu teşvik ediyoruz ve İstanbul’da yaşayan herkesi bu güzel voleybol mücadelesine bekliyoruz.” dedi.

Turnuva, Bahçelievler Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde devam ediyor. Turnuvaya, Bahçelievler Belediye Başkanı Dr. Hakan Bahadır’ın yanı sıra sporcular, hakemler, eğitmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP