DOLAR 34,1140 0.28%
EURO 38,1546 0.22%
ALTIN 2.875,961,66
BITCOIN 2147843-0.55201%
İstanbul
22°

HAFİF YAĞMUR

20:32

YATSIYA KALAN SÜRE

ÇTSO ve ÇOMÜ arasında işletmede mesleki eğitim protokolü imzalandı
13 okunma

ÇTSO ve ÇOMÜ arasında işletmede mesleki eğitim protokolü imzalandı

ABONE OL
Ağustos 22, 2024 09:50
ÇTSO ve ÇOMÜ arasında işletmede mesleki eğitim protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ), “İşletmede Mesleki Eğitim Programı” başlığı altında bir iş birliği anlaşması imzaladı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreninde, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, ÇOMÜ ile bu önemli protokolü imzaladıklarını ve bu programın öğrencilere değerli bir deneyim kazandıracağını vurguladı.

Semizoğlu, “İşletmede Mesleki Eğitim Programı”nın, ÇOMÜ öğrencilerinin alanlarında pratik beceri ve deneyim kazanmalarını sağlayacağını, odanın üyeleriyle iş birliği imkanları sunacağını ve eğitim ile iş dünyası arasında köprü görevi üstleneceğini belirtti. Bu programın, geleneksel staj programlarından çok daha kapsamlı bir mesleki eğitim deneyimi sunacağını da ekledi.

Semizoğlu, protokolün hayata geçirilmesinde gösterdiği destekten dolayı ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu’na teşekkür etti.

İmza töreninde, ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Cüneyt Erenoğlu, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, yönetim kurulu üyeleri Volkan Temiz ve Berkin Karaca, Genel Sekreter Sema Sandal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Levent Dalyancı ve Prof. Dr. Evren Karayel Gökkaya, Öğretim Görevlisi Dr. Savaş Gürdal, Genel Sekreter Oğuz Ünal ve Genel Sekreter Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Tanju Güdük hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ticaret Ve Sanayi Odası Eğitim Güncel Haberler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP